- 16 Eylül 2022
- 168
- 112
- 33
- Konu Sahibi QueenElizabeth1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzular merhaba bugün eşimden gebelik testi istedim bebetime almış yine de yaptım bu şekilde çıktı güvenmeyeyim mi sonuca?
Günüm 1 gün geçti çokta acele etmek istemiyorum ama burada hep olumsuz yorum okuyunca bende olumsuzluğa düştümmarka hakkında bilgim yok ama, açıkçası baya baya pozitif duruyor :)
Günüm 1 gün geçti çokta acele etmek istemiyorum ama burada hep olumsuz yorum okuyunca bende olumsuzluğa düştüm
Teşekkür ederimbence yarın bir test daha yapıp koyulaşıp koyulaşmadığına bakın ya da direk kan verin derim.
olumsuz yazı yazan o kadar cok kişi var ki... saglıkla hayırlısı olsun ınsallah
Gerçekten miBu testin yanlış pozitif olma ihtimali yok :)
Bu erken gebelik değil ama yine de korkuyorum teşekkür ederim tüm isteyenlere rabbim versinBebetime erken gebelik yalancı çıkartıyor ama normal testte giç yaşamadım ve sizin ki baya pozitif umarım bebiş sizinlesir
Hayırlı olsun bence pozitif hemen kan tahlili yaptırın bebişiniz el sallıyor buradayım diyeKuzular merhaba bugün eşimden gebelik testi istedim bebetime almış yine de yaptım bu şekilde çıktı güvenmeyeyim mi sonuca?
Teşekkür ederimmHayırlı olsun bence pozitif hemen kan tahlili yaptırın bebişiniz el sallıyor buradayım diye![]()
Yanılanlar silik çizgiler oluyor sizinki bariz koyu el sallıyor bebişko :)Gerçekten mi![]()
İnşallahYanılanlar silik çizgiler oluyor sizinki bariz koyu el sallıyor bebişko :)