- 20 Mart 2024
- 24
- 3
- 39
- Konu Sahibi my daughter
Yaptım testi silik çıktı ama gözle görülüyorAyy inşallah güzel haberlerle yazarsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptım testi silik çıktı ama gözle görülüyorAyy inşallah güzel haberlerle yazarsınız
Ayyyh atsanıza bakalım biz dee çok sevindimmmYaptım testi silik çıktı ama gözle görülüyor
Ayyyh atsanıza bakalım biz dee çok sevindimmm
Attım resimleri. Sağlık ocağında kan verip geldim yarın sabaha çıkacakmış çok heyecanlıyım.Ayyyh atsanıza bakalım biz dee çok sevindimmm
Çokk sevindim sağlıklı güzel bi gebelik olsunAttım resimleri. Sağlık ocağında kan verip geldim yarın sabaha çıkacakmış çok heyecanlıyım.
Amin çok teşekkür ederim. Yarın netleştireyim Allah'ın izniyle inşallah görülüyor değil mi çizgiÇokk sevindim sağlıklı güzel bi gebelik olsun
Belli belirsiz sankii ama siz canlı daha net görmüşsünüzdür eminim silikler fotoda çok zor çıkıyorAmin çok teşekkür ederim. Yarın netleştireyim Allah'ın izniyle inşallah görülüyor değil mi çizgi
Böyle ışık ayarı ile oynayınca gördümmmAmin çok teşekkür ederim. Yarın netleştireyim Allah'ın izniyle inşallah görülüyor değil mi çizgi
Evet aynen dediğiniz gibi çok net görüyorum normalde ama foto çekerken çıkmıyor.Belli belirsiz sankii ama siz canlı daha net görmüşsünüzdür eminim silikler fotoda çok zor çıkıyor
Hayırlısı olsun inşallah kan sonuçlarınız da güzel gelirEvet aynen dediğiniz gibi çok net görüyorum normalde ama foto çekerken çıkmıyor.
Hayırlısı olsun inşallah kan sonuçlarınız da güzel gel
Amin inşallah sizde hamileliğinizi yeni öğrendiniz sanırım değil miHayırlısı olsun inşallah kan sonuçlarınız da güzel gelir
Evet ben reglme 6 gün kala öğrendim. Şimdi 2 gün kadar geçti hemen hemen cuma günü doktora gidicem bakalım 5. Haftaya yeni girmiş olucam herhalde o zamanAmin inşallah sizde hamileliğinizi yeni öğrendiniz sanırım değil mi
Evet ben reglme 6 gün kala öğrendim. Şimdi 2 gün kadar geçti hemen hemen cuma günü doktora gidicem bakalım 5. Haftaya yeni girmiş olucam herhalde o zama
Sağlıklı ve güzel bir gebelik olsun inşallah. Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip eylesin ❤❤Evet ben reglme 6 gün kala öğrendim. Şimdi 2 gün kadar geçti hemen hemen cuma günü doktora gidicem bakalım 5. Haftaya yeni girmiş olucam herhalde o zaman
Amiiin hepimiz için insallahSağlıklı ve güzel bir gebelik olsun inşallah. Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip eylesin ❤❤
Sizin sonucunuz ne oldu acabaSağlıklı ve güzel bir gebelik olsun inşallah. Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip eylesin ❤❤
İki gün sonra regl oldum. Nasip değilmiş.Sizin sonucunuz ne oldu acaba