Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doymuyor oğlum normalde süt içiyodu doktorumuz kesti mama önerdi18 aydan sonra mama hala veriliyor mu? Gece muhallebisi verip yatırmak daha doğru değil mi?
Yeni emmeyi bıraktırmak zorunda kaldım kullandığım ilaçlardan dolayi ilk defa mama kullanıyoruzGerçi benim ikizlerim şu anda iki aylıklar sütom yetmediği için mama veriyorum ama 2bucuk yaşında oğlum var o iki sene emdi onda hiç mama kullanmamıştım.gece emzirmiyorsanız mama verebilirsiniz ama bebelac ben tavsiye etmem
Hangi marka önerebilirmisinizVeya devam sütleri var onlardan kullansanız
Geçmiş olsun ama mamayı hiç yemediyse sevmeyebilir oğlum un süt alerjisi vardı doktor sizinkiler gibi tam 18 aylıkken özel mama verdi bize süt ürünleri yemediği için ama biz o mamayı yediremedik hic sevmediYeni emmeyi bıraktırmak zorunda kaldım kullandığım ilaçlardan dolayi ilk defa mama kullanıyoruz
Yani ben şahsen aptamil marka olarak hiç sevmezdim ama benim kızlar sma ile aptamil sevdiler.hero baby bebelac etmediler.o yüzden aptamil in devam sütlerini deneyebilirsiniz benceHangi marka önerebilirmisiniz
Mamayı emiyo hiç sıkıntı çıkarmadı ama çok köpürüyo mama bende korktum normal mi diye ama kesinlikle aldığımyorumlardan mamamızı degistirmem gerekiyoGeçmiş olsun ama mamayı hiç yemediyse sevmeyebilir oğlum un süt alerjisi vardı doktor sizinkiler gibi tam 18 aylıkken özel mama verdi bize süt ürünleri yemediği için ama biz o mamayı yediremedik hic sevmedi
Benim çevremdekiler pek tavsiye etmedi ama ben aldım sonra tekrardan aptamil döndüm.zaten doyurmuyo dolayısıyla uyumuyolar da.Mamayı emiyo hiç sıkıntı çıkarmadı ama çok köpürüyo mama bende korktum normal mi diye ama kesinlikle aldığımyorumlardan mamamızı degistirmem gerekiyo
Sma,evolvia yada Hipp kullanın.Bize doktorumuz bu üçünden birini önermişti.Hipp kullandım çok memnunum.Hangi marka önerebilirmisiniz
Bizdede kabızlık var bende yeni aldım umarım iyi gelir bebelac goldEvolvia sma hipp kullandım yaramadı kabız oldu oğlum sonra similac kullandım kilo aldırdı güzel bir mama ama gaz problemimiz var
Bebelac gold kullandım kabızlığına iyi geldi çünkü probiyotik lif içeriyor
Bide aptamil conformil kullanayım dedim hiçbir halta yaramadı kusması yine oldu içeriğine baktım glikoz şurubu ve nişasta var hadi nişasta mamalarda oluyorda glikoz şurubu nedir yahu.... boşuna paraya yazık oldu bidaha aptamil almam hiçde övüldüğü gibi değil bence
Ben kısa bir süre verdim conformil, onu sormuştum doktora normal mamalarda değil ama özel mamalarda kullanılması gerekiyor çocuğun karbonhidrat ihtiyacı için demişti. Özel mamaları normal mama gibi düşünme demişti. Şu an normal Aptamili veriyorum bağışıklık için falan da iyi bir mamaEvolvia sma hipp kullandım yaramadı kabız oldu oğlum sonra similac kullandım kilo aldırdı güzel bir mama ama gaz problemimiz var
Bebelac gold kullandım kabızlığına iyi geldi çünkü probiyotik lif içeriyor
Bide aptamil conformil kullanayım dedim hiçbir halta yaramadı kusması yine oldu içeriğine baktım glikoz şurubu ve nişasta var hadi nişasta mamalarda oluyorda glikoz şurubu nedir yahu.... boşuna paraya yazık oldu bidaha aptamil almam hiçde övüldüğü gibi değil bence