• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekten sonra özel hayat?

Cucuthecatt

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
3.367
2.982
63
30
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum linçlemeyin lütfen. Bebekten sonra cinsel hayatınızı nasıl dengelediniz çok zor oluyor😕. Günü gününe tutmuyor bazen uyumuyor bazen pat diye uyanıyor sağı solu belli değil yani nasıl yapcaz bu işleri? Var mı önerisi olan

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum linçlemeyin lütfen. Bebekten sonra cinsel hayatınızı nasıl dengelediniz çok zor oluyor😕. Günü gününe tutmuyor bazen uyumuyor bazen pat diye uyanıyor sağı solu belli değil yani nasıl yapcaz bu işleri? Var mı önerisi olan
Daha bebeğiniz çok küçük. Uyku süresi uzadıkça zamanla düzene girecektir 😅

uyusun da büyüsün diye boşuna ninni yakmamışlar 😄 uyudukça be büyüdükçe yolun girer.

Tek başına ve desteksiz bakan anlar külübü üyesi ana ben.

Kendi hayatımdan örnek vermek istiyorum😂 Bebek doğduğundan beri ona kendi düzeninini oluşturması için fırsat verdim. Hiçbir şeyi zorla yaptırmadık. Kendi ağladı uyudu ağladı mama verdim gibi. Sonra kendinizi eşinize anne gibi değil hala karısı gibi hissettirmeue devam edin. Bu erkekler biraz dengesiz oluyor çünkü😂 kendi bakımınız ve kendi sağlığınıza da dikkat edin. Alın bebeğinizi gezin tozun yorulun akşam gelin mis gibi karı koca gecesii. Biz özellikle 11 gibi benişi yatırıyoruz o saatlerde uyuyor. Gece de pek uyanmıyor zaten. Ya da o oyuncaklarıyla oynamaya daldığında biz de zamanımızı değerlendiriyoruz😂😂

Eşim ayri bir yerde ben ayri yerde uyuyakalıyoruz iki cocukluyuz tek cocukluyken daha cok firsat vardı.Acikcasi cocuklar evdeyken olmuyor pek biri uyusa digeri uyumuyor uyusalar da ben odaklanamiyorum her an uyanabilirler diye.Bazen sadece uyumak icin bazen sinema ya da yemege cikmak icin bazen de cinsellik icin 2 3 saatlik annemlere birakiyoruz cocukları ya eve gidiyoruz ya da bungalov kiraliyoruz saatlik olarak liseli ergenler gibi orada burada olsun istemiyorum ama yorgunluktan yoğunluktan heyecan bitti heyecan yaratmak da lazım iletisimi diri tutuyor böyle seyler.Bazen liseli ergenler gibi randevulasiyoruz

Hamilelikle birlikte o kadar uzun süre oldu ki evde patlamaya hazır bir bomba geziyo artık😄
Tahmin edebiliyorum. 😂 Çocuğunuzun uzun uyuyacağını tahmin ettiğiniz bir anı kollamaya çalışmak lazım. Eşim gündüzleri evde olduğunda çocuklar da öğlen uykusunda en az 1 saat 1.5 saat uyurlardi. Bazen o zamanları değerlendirirdik 🙈 ama benim önceliğim genelde kendimdi. Kendimi iyi hissedersem vakit ayırırim. Eğer uykum varsa yatardım. 🙈 Öyle ya da böyle büyüdüler işte. Anca anca düzen oturdu bizim de. 4 yaşlarına doğru 😅

Kendi hayatımdan örnek vermek istiyorum😂 Bebek doğduğundan beri ona kendi düzeninini oluşturması için fırsat verdim. Hiçbir şeyi zorla yaptırmadık. Kendi ağladı uyudu ağladı mama verdim gibi. Sonra kendinizi eşinize anne gibi değil hala karısı gibi hissettirmeue devam edin. Bu erkekler biraz dengesiz oluyor çünkü😂 kendi bakımınız ve kendi sağlığınıza da dikkat edin. Alın bebeğinizi gezin tozun yorulun akşam gelin mis gibi karı koca gecesii. Biz özellikle 11 gibi benişi yatırıyoruz o saatlerde uyuyor. Gece de pek uyanmıyor zaten. Ya da o oyuncaklarıyla oynamaya daldığında biz de zamanımızı değerlendiriyoruz😂😂
Ben de öyle yaptım istediği zaman uyuyup uyandı kendi düzenini oluşturdu. Gündüz iyi de akşam kaçta uyuyacağı belli olmuyo bi de diş dönemine girdik dün 9da uyudu bugün daha biraz önce uyutabildim :( vajinal doğum olunca beklemek istedim biraz 5 ay oldu😄 bünyede sinir stres yapıyo heralde eşimle birbirimizi boğazlıcaz bu durum düzelmezse😄

Ben de öyle yaptım istediği zaman uyuyup uyandı kendi düzenini oluşturdu. Gündüz iyi de akşam kaçta uyuyacağı belli olmuyo bi de diş dönemine girdik dün 9da uyudu bugün daha biraz önce uyutabildim :( vajinal doğum olunca beklemek istedim biraz 5 ay oldu😄 bünyede sinir stres yapıyo heralde eşimle birbirimizi boğazlıcaz bu durum düzelmezse😄
Sinir stres yapması normal. 🙈 Her iki taraf için de ihtiyaç çünkü.
Yani 5 ay hiç yapmadınız mı. Biraz uzun süre olmuş sanki 🙈 bir arkadaş yazmış ya. Çocuğu birakabileceginiz biri varsa 2 3 saat takılın başbaşa 😊

vajinal doğum süreci nasıl bilmiyorum. Benim suyum geldi açılmam olmayınca sezaryene alındım o yüzden süreç çok hızlı normale dönmüştü😂

Haftasonu öğle uykusu olunca, akşam bazen erken yatınca, sabah bebekten önce uyanınca falan iyiydik de şimdi ikinci geldiğinde n'olacak biz de bilmiyoruz 🥲

Eşim ayri bir yerde ben ayri yerde uyuyakalıyoruz iki cocukluyuz tek cocukluyken daha cok firsat vardı.Acikcasi cocuklar evdeyken olmuyor pek biri uyusa digeri uyumuyor uyusalar da ben odaklanamiyorum her an uyanabilirler diye.Bazen sadece uyumak icin bazen sinema ya da yemege cikmak icin bazen de cinsellik icin 2 3 saatlik annemlere birakiyoruz cocukları ya eve gidiyoruz ya da bungalov kiraliyoruz saatlik olarak liseli ergenler gibi orada burada olsun istemiyorum ama yorgunluktan yoğunluktan heyecan bitti heyecan yaratmak da lazım iletisimi diri tutuyor böyle seyler.Bazen liseli ergenler gibi randevulasiyoruz
Emziriyorum daha çok küçük istesem de bir yere bırakamam henüz :( büyüdükçe de kolaylaşmıyor demek ki bir yolunu bulmamız gerkecek mecbur

Biz de nasıl yapılacağını unutmuş olabiliriz😄 hamileliğimle beraber 13 ay oldu😱
10. Haftam eşim 21 gün iş seyahetindeydi. Geldi dikkat etmeye rağmen kanamam oldu :( oysa ne güzel hamilelik korunma derdi yok diyordum. Kaldı 2 hafta yasak koydu dr ilk trimester için. Banyoda falan hızlıca halledin artık 😅

Benim eşim sitem etmişti benle kavga edecek vaktin var ama diye 😂😂 napim her yaptığı batıyordu 😂
Bu ara bizde de sıkıntı büyük eşim kış diye tahin pekmez yiyo… Dürtüp duruyor yeme şunu zaten vakit yok dedim 😂 Kızım hem uyku gerilemesi hem diş sancısıyla uğraşıyor ve benim pilim bitiyor 😂

Back