Bebekten Sonra Gelen Korkular

hellobrc

Kitap kurdu🎈
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2020
246
264
53
32
Merhaba hanımlar uzun zamandır ayrı kalmıştım ama döndüm Yeni doğum yaptım bebeğim 2 aylık. Ve bebekten sonra sürekli kötü şeyler düşünmeye başladım. Ya yangın çıkarsa bebeğimi kurtaramazsam, uzaklarda silah sesi duyarım ya bebeğim maganda kurşunuyla ölürse vs. Kendimi derin derin bunları düşünürken buluyorum bazen ve çok korkuyorum.
Bunlar normal midir yoksa bende mi bir problem var

kaybetme korkusu sarmıs sizi annelik iç güdüsünden dolayı ama düşünceler hiç normal değil daha fazla ilerlerse bi destek alın derim geçmiş olsun

H
kaybetme korkusu sarmıs sizi annelik iç güdüsünden dolayı ama düşünceler hiç normal değil daha fazla ilerlerse bi destek alın derim geçmiş olsun
Hiç böyle şeyler düşünmezdim yahu, birden aklıma geliyor saçma sapan sonra gidiyor. Dediğiniz gibi sanırım kaybetme korkusu.

Lohusalık psikolojisi olabilir yeni doğum yapmışsınz zamanla geçme ihtimali yüksek bence bu gibi şeyler aklınıza gelince kendinizi oyalicak şeyler yapın bu ülkede bu ihtimalleri düşünmek bence psikolojik rahatsızlık değil yaşam şartlarımız ortada ama siz en iyisini düşünün en iyisi olsun

Gerçekten öyle sanırım. Haberlerde farklı bir şey izlemiyoruz ki hep korkunç olaylar. Ama zamanla biraz da olsa aştım bu düşünceleri çok şükür

Haberleri izlemeyin ve internetten de takip etmeyin bence bir süre. Lohusa psikolojisi sanırım geçecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…