İkili test yaptırdık trizomi oranı yüksek çıktı amniyosentez yapıldı fakültede ilk sonuçlar temiz çıktı perşembe fakültede detaylı ultrason a giricem ama özel deki doktor kesin yüz anomalisi var bu gebelik sonlanmalı diyor ama ben yavrumdan vazgeçmek istemiyorumİkili test yaptırmış mıydın canım , yine de başka bir doktora daha görünmende fayda var ablamda da benzer şeyler söylediler ama çocuk nurtopu gibi canını sıkma allah bilir canım
Allah korusun bebeğin doğsa ve geçirdiği bir kaza sonucu sakatlığı olsa yaşamına son vermeyimi düşünecez bu ne saçmalıltır böyle Allah’ın izniyle bebeğinde hiçbişey yoktur bu doktorlarda varlıkları ayrı yoklukları ayrı eziyet Rabbim sınavında muvakkat eylesinİkili test yaptırdık trizomi oranı yüksek çıktı amniyosentez yapıldı fakültede ilk sonuçlar temiz çıktı perşembe fakültede detaylı ultrason a giricem ama özel deki doktor kesin yüz anomalisi var bu gebelik sonlanmalı diyor ama ben yavrumdan vazgeçmek istemiyorum
Bende öyle dedim biraz sonra bizim öyle olmayacağımızın garantisi var mı kalbi bile çok sağlam dedi ama yüz için ve kısa diye aldırın diyorAllah korusun bebeğin doğsa ve geçirdiği bir kaza sonucu sakatlığı olsa yaşamına son vermeyimi düşünecez bu ne saçmalıltır böyle Allah’ın izniyle bebeğinde hiçbişey yoktur bu doktorlarda varlıkları ayrı yoklukları ayrı eziyet Rabbim sınavında muvakkat eylesin
Neler duyuyoruz %100 sakat denilen bebek sağlıklı doğuyor . Kardeşim hiç kafanı bulandırma Allah gönlümce versin inşaallahBende öyle dedim biraz sonra bizim öyle olmayacağımızın garantisi var mı kalbi bile çok sağlam dedi ama yüz için ve kısa diye aldırın diyor
Trizomi orani kac? 1 ay once bende bebegimi kaybettim trizomidenİkili test yaptırdık trizomi oranı yüksek çıktı amniyosentez yapıldı fakültede ilk sonuçlar temiz çıktı perşembe fakültede detaylı ultrason a giricem ama özel deki doktor kesin yüz anomalisi var bu gebelik sonlanmalı diyor ama ben yavrumdan vazgeçmek istemiyorum
Allahım inşallah fakülte bir şey yok derNeler duyuyoruz %100 sakat denilen bebek sağlıklı doğuyor . Kardeşim hiç kafanı bulandırma Allah gönlümce versin inşaallah
50 de 1 çıktı amniyosentez de trizomi temiz çıktı amaTrizomi orani kac? 1 ay once bende bebegimi kaybettim trizomiden
Bende ondan vazgeçmek istemiyorum zaten elimden geleni yapmak istiyorum ama doğunca soluk alamıyacak diyor beni çok korkuttuYüz anomalisi olabilir bu onun yaşamını sonlandırmak için bir sebep değil. Yüz anomalili bir çok birey var face de grup var onlara ait, çok da aktif bir hayatları var. Üye olup ordakilerle konusmazi tavsiye ederim. Her anne sağlıklı,sorunsuz bir evlâdı olsun ister ama Rabbim böyle takdir etmişse yapacak tek şey ona sarılmak. Benm evlâdım da anomali ile doğdu belki ömrü boyu onun izlerini taşıyacak ama ben onun tedavisi için elimden geleni yapıyorum, yapacağım anne olmak budur. Kafanızı bulandırmayın sizinle aynı kaderi paylaşan insanlarla konuşmak,yalnız olmadiginizi bilmek size iyi gelecek
Olabilir diyor ne olacağını yalnız Allah bilir. Benm bebeğime de engelli olabilir dediler çok şükür cin gibi. Doğduğunda nefes alamiyordu beslenemiyordu midesine hortum sarkittilar oyle beslendi yoğun bakımda kaldı bir süre şimdi 6.5 aylık çok iyi çok sukur. Rabbim sizin evladinizi da size bagislasin. Inşallah yaniliyordur doktorlar sağ salim kavusursunuzBende ondan vazgeçmek istemiyorum zaten elimden geleni yapmak istiyorum ama doğunca soluk alamıyacak diyor beni çok korkuttu
İnşallah o kadar istiyorum ki yanlış olmasını bana umut oldu şu an söyledikleriniz en azından bir şey olsa da tedavi edilebilir bir şey olsun diyorum yavrumu çok seviyorum onu hiç kaybetmek istemiyorumOlabilir diyor ne olacağını yalnız Allah bilir. Benm bebeğime de engelli olabilir dediler çok şükür cin gibi. Doğduğunda nefes alamiyordu beslenemiyordu midesine hortum sarkittilar oyle beslendi yoğun bakımda kaldı bir süre şimdi 6.5 aylık çok iyi çok sukur. Rabbim sizin evladinizi da size bagislasin. Inşallah yaniliyordur doktorlar sağ salim kavusursunuz
İnşaallah inşaallahAllahım inşallah fakülte bir şey yok der
Benimde sizin aksinize hamileligimde hersey normaldi hicbir sorun yoktu. Doğduğunda nefes alamayınca yoğun bakıma alındı,yani doğduktan sonra engelli olabilir dendi bana. Sorunlarımız bitmiş değil,bir takım ameliyatlar geçirecek. Şuan narkoz kaldıramaz dedi doktor o yüzden 9 aylık olmasını bekliyoruz. Buna da hamd ediyoruz,iyi olacak inşallah. Rabbim sizi evlânızla sinamasin insallahİnşallah o kadar istiyorum ki yanlış olmasını bana umut oldu şu an söyledikleriniz en azından bir şey olsa da tedavi edilebilir bir şey olsun diyorum yavrumu çok seviyorum onu hiç kaybetmek istemiyorum
Hepimize inşallah Allah sizin de çocuğunuza tez zamanda şifa versin Allah hepimize dayanma gücü versin Allah yanlış bişi yaptırmasın inşallahBenimde sizin aksinize hamileligimde hersey normaldi hicbir sorun yoktu. Doğduğunda nefes alamayınca yoğun bakıma alındı,yani doğduktan sonra engelli olabilir dendi bana. Sorunlarımız bitmiş değil,bir takım ameliyatlar geçirecek. Şuan narkoz kaldıramaz dedi doktor o yüzden 9 aylık olmasını bekliyoruz. Buna da hamd ediyoruz,iyi olacak inşallah. Rabbim sizi evlânızla sinamasin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?