ad-en Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2022 270 66 18 29 10 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ad-en #1 Kızlar merhaba oğlum 16 günlük ama memeleri biraz kırmızı ve şişlik sanırım süt dolması deniyor bunun için ne yapabilirim
Kızlar merhaba oğlum 16 günlük ama memeleri biraz kırmızı ve şişlik sanırım süt dolması deniyor bunun için ne yapabilirim
Elifk61 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2021 1.174 1.215 83 27 10 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ad-en #2 ad-en .!.: Kızlar merhaba oğlum 16 günlük ama memeleri biraz kırmızı ve şişlik sanırım süt dolması deniyor bunun için ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... Benim kayınvalidem onları duşta oksuyorda sıkıyodu ben istemiyodum doktor kendiliğinden gecicek demişti 1 ay içinde
ad-en .!.: Kızlar merhaba oğlum 16 günlük ama memeleri biraz kırmızı ve şişlik sanırım süt dolması deniyor bunun için ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... Benim kayınvalidem onları duşta oksuyorda sıkıyodu ben istemiyodum doktor kendiliğinden gecicek demişti 1 ay içinde
N Nedesemolmuyor1 Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2019 2.972 1.470 133 32 10 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ad-en #3 Elifk61 .!.: Benim kayınvalidem onları duşta oksuyorda sıkıyodu ben istemiyodum doktor kendiliğinden gecicek demişti 1 ay içinde Genişletmek için tıkla... Çok yanlışmış o sıkmamak ovalamamak gerekiyormuş kendi kendine geçiyormuş
Elifk61 .!.: Benim kayınvalidem onları duşta oksuyorda sıkıyodu ben istemiyodum doktor kendiliğinden gecicek demişti 1 ay içinde Genişletmek için tıkla... Çok yanlışmış o sıkmamak ovalamamak gerekiyormuş kendi kendine geçiyormuş
Disipline Girmis BirKadin Bırak, insanlar sadece mücevherlerimizi konuşsun💅 Pro Üye Anneler Kulübü 15 Ekim 2016 22.627 En iyi cevaplar 1 129.842 598 10 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ad-en #4 Müdahele etmeyin sakın. Kendi kendine geçecek
Elifk61 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2021 1.174 1.215 83 27 11 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ad-en #5 Nedesemolmuyor1 .!.: Çok yanlışmış o sıkmamak ovalamamak gerekiyormuş kendi kendine geçiyormuş Genişletmek için tıkla... Bunu ben biliyorumda kaynanam anlamadı malesef
Nedesemolmuyor1 .!.: Çok yanlışmış o sıkmamak ovalamamak gerekiyormuş kendi kendine geçiyormuş Genişletmek için tıkla... Bunu ben biliyorumda kaynanam anlamadı malesef
M melissajupiterankara Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2023 73 37 3 30 11 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ad-en #6 hamilelik de anne de olan hormonlar plasenta yoluyla bebeğe geçiyormuş bebeklerde göğüs büyümesi yapıyormuş bebek de birikiyormuş o hormonlar
hamilelik de anne de olan hormonlar plasenta yoluyla bebeğe geçiyormuş bebeklerde göğüs büyümesi yapıyormuş bebek de birikiyormuş o hormonlar
O ozefe123 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2021 644 263 53 34 12 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ad-en #7 ad-en .!.: Kızlar merhaba oğlum 16 günlük ama memeleri biraz kırmızı ve şişlik sanırım süt dolması deniyor bunun için ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... Kızımın olmuştu arada hala oluyor ama kendiliğinden geçiyor. Doktora söylemiştim bikaç kez, normal olduğunu ellememem gerektiğini söyledi. Sakın siz müdahale etmeyin geçiyor. Çevremde bikaç kişiden daha duymuştum geçti demişlerdi.
ad-en .!.: Kızlar merhaba oğlum 16 günlük ama memeleri biraz kırmızı ve şişlik sanırım süt dolması deniyor bunun için ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... Kızımın olmuştu arada hala oluyor ama kendiliğinden geçiyor. Doktora söylemiştim bikaç kez, normal olduğunu ellememem gerektiğini söyledi. Sakın siz müdahale etmeyin geçiyor. Çevremde bikaç kişiden daha duymuştum geçti demişlerdi.
ad-en Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2022 270 66 18 29 12 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ad-en #8 Çok teşekkür ederim o zaman ovmuyorum görünce üzülüyorum ya