- 30 Nisan 2012
- 644
- 479
- 73
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
benim kızım 7 aylık..5,5 ay sadece anne sütü verdim..5,5 aydan sonra 6. ayımda işe başlayacağım için ek gıdaya geçti zaten kızım da kilo almamaya başlamıştı ilk 5 aya nazaran..6. ayımda işe başladım ve sütümü sağmaya başladım ama sadece günde bir kere..ilk zamanlar 130-140 cc geliyordu..Ama su son 1 haftadır 70-50 hele bugun 20 cc geldi..
Cok uykusuzum yorgunum belki de o yüzden bu kadar azaldı eskisi gibi zaten göğüsüm dolmuyor da..biraz evde de problemler var..
Ama takıldığım bir konu var..Ben medela marka süt sağma makinesi kullanıyorum benden önce bir arkadaşım kullanmıştı..Performans diyince acaba mı dedim makineden mi diye düşündüm???
Ama sonra düşündüm ki göğüsüm de dolmuyor ki nasıl gelsin süt??
Böyle giderse benim 1-2 ay daha dayanabilirim gibi geliyor..
Bizimkisi bazen meme'de uykuya geçiyor ve sütün de gelmesini istiyor azcık..Süt gelmezse ne yapcaz bilmiyorum yandık mı???
Cok uykusuzum yorgunum belki de o yüzden bu kadar azaldı eskisi gibi zaten göğüsüm dolmuyor da..biraz evde de problemler var..
Ama takıldığım bir konu var..Ben medela marka süt sağma makinesi kullanıyorum benden önce bir arkadaşım kullanmıştı..Performans diyince acaba mı dedim makineden mi diye düşündüm???
Ama sonra düşündüm ki göğüsüm de dolmuyor ki nasıl gelsin süt??
Böyle giderse benim 1-2 ay daha dayanabilirim gibi geliyor..
Bizimkisi bazen meme'de uykuya geçiyor ve sütün de gelmesini istiyor azcık..Süt gelmezse ne yapcaz bilmiyorum yandık mı???
Son düzenleme: