- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
sütünüzü biberonlamı vermiştiniz ilk zamanlar
canım bebişlerimiz aynıymış haftası..kaç haftalık doğdu şu an kaç kilo?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sütünüzü biberonlamı vermiştiniz ilk zamanlar
doktorumuz da beğeniyo kilomuzu ama ah biz anneler :).....erken geldiği için yaşıtlarına yetişsin diye uğraşıyorum bilmiyorum vaktinde doğanlar kaç kilo 3.ayda..
tatlım 40+1de 3800 gr doğdu en son geçen cumartesi 6745 geldi senin minik ne kadar şimdi
tatlım 40+1de 3800 gr doğdu en son geçen cumartesi 6745 geldi senin minik ne kadar şimdi
canım benimki 35+4 de 2320 gr doğdu geen hafta 5 kilo geldi demek daha ylumuz var..enin bebiş maşallah nerdeyse 4 kilo doğmuş maşallah ona
canım benimki 35+4 de 2320 gr doğdu geen hafta 5 kilo geldi demek daha ylumuz var..enin bebiş maşallah nerdeyse 4 kilo doğmuş maşallah ona
Alya Naz beklememiş içerlerde annisi senişistemiş dışarda büyüyo benim minnoşum içerde aldı kiloları dışarda istemiyo memiş ama anne zorla veriyo işte:)
Alya Naz beklememiş içerlerde annisi senişistemiş dışarda büyüyo benim minnoşum içerde aldı kiloları dışarda istemiyo memiş ama anne zorla veriyo işte:)
:) ...galiba teyzesi sağol :)
Benim buzluk sütlerle doldu.Yemeklik bişey koymaya yer kalmadı :))) Kızım aç karşınmda süt beklerken sağarak vermek ne zor geliyor.Arada emziriyorum emiyor ama akışı yavaş olduğundan istemiyor.Birde uykuda içmeye alışık olduğundan istemiyor ya 3 aylık oldu kızım.Hedefim 6 ay verebilmek.He 6 ayı geçerse yine veririm tabii çok isterim inşallah o kadar verebilirim.Çünkü 3 saatte bir sağamıyorum ben.Günde 4 kez ancak sağıyorum.Hep sağarak biter diyorlar ama çevremde 1,5 yıldır sağarak oğlunu besleyenler var.Üzülmeyin sağarken bebeğinizi düşünün,onu izleyin işe yarıyor :)
Bu arada hangi makinayı kullanıyorsunuz ? Ben Avent kullanıyorum çok memnunum ama 2 li olsun isterdim hemen biterdi sağma işi :)