• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebekte kaka Problem i

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Hepinize tesekkurler
anne sutunu gunde 3-4 defa anca veriyorum sütüm cok az oldugu icin ek olarak mama veriyorum malesef :KK43:

su vermeniz gerekiyor bebeginize,ayaklarini karnina hafifce iterek masaj yapmalisiniz.doktorunuza danismadan lutfen yag filan icirmeyin cocuga..evet zeytinyagi kesinlikle yumusatir bagirsaklarini ama en az 5-6 aylik olmasi gerekiyor boyle seyleri icebilmesi icin..
Allah kolaylik versin cok zor ben 4 ay yasadim ama nezaman hareket etmeye basliyor bebek ozaman rahatliyor,gazi kakasi herseyi duzene giriyor.

su vermeniz gerekiyor bebeginize,ayaklarini karnina hafifce iterek masaj yapmalisiniz.doktorunuza danismadan lutfen yag filan icirmeyin cocuga..evet zeytinyagi kesinlikle yumusatir bagirsaklarini ama en az 5-6 aylik olmasi gerekiyor boyle seyleri icebilmesi icin..
Allah kolaylik versin cok zor ben 4 ay yasadim ama nezaman hareket etmeye basliyor bebek ozaman rahatliyor,gazi kakasi herseyi duzene giriyor.

Cok tesekkurler vermeim zeytinyagini korktum gece 3 bucukta yapti kakasini nasil sevindim sanki altin cikardi :)

Cok tesekkurler vermeim zeytinyagini korktum gece 3 bucukta yapti kakasini nasil sevindim sanki altin cikardi :)

gozunuz aydin cok ama cok sevindim:KK45: kakasini yapsin yapmasin siz akliniza geldikce karnina hafifce masaj yapin yavrunun.bide tabi arada azda olsa su verin,mama cok ama cok susatir,zaten sindirimi de anne sutune gore daha zor.
aglama krizleri gelirse Buzuki Orhan-Kolik sarkilari var.benim oglum aglamayi keserdi aninda..mumkun oldugunca kucaginiza alin sevin oksayin.
Allah kolayliklar versin.

Cnm bnm kizim iki aylik ne cektim bn o kaka ve gazdan suan sindirim duzenleyici kullaniyorum kakasini kendi yapiyor ama önceden gaz ve kaka sorunu icin
Ayse onerin kolik masajinyapiyorumum karnina ve ayaklarina ilik zeytinyagiyla bide aci elma yagi oldukça rahatlatiyor ama care olmadiginda poposuna derecenin ucuyla hafif uyariyordum bol zeytinyağı surup ayaklarinin altina ve karnina sicak su torbasi koyabilirsin dhada olmadi fitil kullandim 10gune kadar nolarakkabul ediyolar ama bnmki kiyameti kopariyordu 10gunlukken lavman yaptirdik gce 1 zmnla bu yontemleri buldum suan simdirim duzenleyici sayesnde kendi yapiyor

Cnm bnm kizim iki aylik ne cektim bn o kaka ve gazdan suan sindirim duzenleyici kullaniyorum kakasini kendi yapiyor ama önceden gaz ve kaka sorunu icin
Ayse onerin kolik masajinyapiyorumum karnina ve ayaklarina ilik zeytinyagiyla bide aci elma yagi oldukça rahatlatiyor ama care olmadiginda poposuna derecenin ucuyla hafif uyariyordum bol zeytinyağı surup ayaklarinin altina ve karnina sicak su torbasi koyabilirsin dhada olmadi fitil kullandim 10gune kadar nolarakkabul ediyolar ama bnmki kiyameti kopariyordu 10gunlukken lavman yaptirdik gce 1 zmnla bu yontemleri buldum suan simdirim duzenleyici sayesnde kendi yapiyor

Cok zor ya Allah yardim etsin herkese gercekten oglum 10saat sonra kiyameti kopariyor 10gun hayatta bekliyemez tavsiyeleriniz icin cok tesekkurler

Birde tele netten fon makinasi sesi indirdim huysuzlandginda uykuya dalamadiginda aciyorum ki genelde uykuya da dalamiyor minigim carsafta sallamakta etkili oluyor kullandgim simdirim duzenleyici Debridat dr danis belki önerebilir

Birde tele netten fon makinasi sesi indirdim huysuzlandginda uykuya dalamadiginda aciyorum ki genelde uykuya da dalamiyor minigim carsafta sallamakta etkili oluyor kullandgim simdirim duzenleyici Debridat dr danis belki önerebilir

Ben avrupada yasiyorum cnm ama dr.a gidicem brz daha bole surerse ilac isticem dr.dan tsk ederim

benim bebeğim şuan 4.ayın içinde ilk doğduğu ay kakasını normal yapıyodu 2.aydan sonra 3.4 günde bir yapmaya başladı ve gazıda büyük insanın ki gibi kokmaya başladı doktora götürdüm olabılır değişiyo bebekten bebeğe hergun yapanda var haftada bır yapan da dedı herneyse bi gün bebeğimin bezini açtım havalansın diye tam kakasını yapcakmış da poposuna bi baktım dış tarafta bişey yok iç kısmı kanamış yara olmuş kabuk bağlamış tekrar doktra götürdüm iyi farketmişsin çatlak var bebeğinde canı yandığı için yapmak istemiyo olsa da tutuyo kabız yapmıcak seyler ye oyle emzır dedı 2krem bide fitil verdı 2gun yapmazsa koy yapsın dıye bıde otrutma banyosu yaptır dedı ama dha smdıden otrtyrm kendım tutp suda bekletyrm ınsallah gecer dıkkatlı olun dıkkatlı takıp edın bence

Back
X