- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Cay kasigiyla zeytinyagi verebilirsin canimArkadaslar 3 haftalik bebegim var ve kakasini yapamiyor aslinda internette okudugum kadariyla 3gun bile yapmasa olurmus bnm bebegim dun oglen 2de yapmisti kakasini. Ama sorun suki cok ikiniyor ayaklarini cektiriyor karnina dogru agliyor ne yapcagimi sasirdim bana bi akil verin.
Poposuna zeytini surdum masaj yaptim bananmisin demiyor.
bana bi akil verin ltf
Cay kasigiyla zeytinyagi verebilirsin canim
Yok canim bende verdim bebegime bi zarari olmuyo doktorda verebilirsin demistiFaydasi olurmu acaba korkuom zarari olur diye
Gazı da olabilir ayaklarini karnina cekiyomusTesekkurler arkadaslar hemen deniyorum bide erkek cocukta cok gaz Problem i olur diyorlar acaba ondandami ikiniyor kakasi yokmu acaba ilk bebegim cok tecrubesizim
yavrunuza zeytinyagi filan icirmeyin lutfen,3 haftalik bebek bunun icin cok kucuk..sadece anne sutu aliyorsa bir hafta bile kaka yapmamasi normal..ama mama veriyorsaniz kesinlikle azcik da olsa su verin bebege,icini yumusatir..
karnina masaj yapin bol bol.huyunca gidin,kucakta uyumak istiyorsa kucakta uyutun gezmek istiyorsa gezdirin ama sakin zeytinyagi filan icirmeyin
Çocuk var mı? Varsa hiç sıkıntıya düşüp saatlerce ıkındı mı karşında? İki soruyada ewet diyemiyorsan lütfen bu kadar bilmiş konuşma.
Edepli edepli yorum istiyorsun ama saydırmışsın senin kocan ve sen öyle düşünsede çocuk doktorlarının bircoğu verin diyor! Tecrübelerime dayanarak veriyorum ve gercekten işe yarıyor!!
ariyana
Kesinlikle katılıyorumyavrunuza zeytinyagi filan icirmeyin lutfen,3 haftalik bebek bunun icin cok kucuk..sadece anne sutu aliyorsa bir hafta bile kaka yapmamasi normal..ama mama veriyorsaniz kesinlikle azcik da olsa su verin bebege,icini yumusatir..
karnina masaj yapin bol bol.huyunca gidin,kucakta uyumak istiyorsa kucakta uyutun gezmek istiyorsa gezdirin ama sakin zeytinyagi filan icirmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?