Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MerhabalarBebegim 8.5 aylik hep kaka sorunu yasiyor yapmiyor zaman zaman ve bu son zamanlarda baya zorlaniyor sikmasina ragmen yapamiyo yapinca kucucuk bi parca yapiyo doktor bagirsak duzeni icin depritad verdi kullanan var mi
Ya bizde fitil falan kullandik bi ara jel gibi bisey kullandik yani ek gidadan oncede kabizlik sorunumuz vardi malesef ek gidadab sonra bi ara duzeldu gibi ama bi sure sonra yine bozuldu afedersiniz ama buyuk insanlar gibi yapiyo kendini sıkıyor zorla yapiyor bazen sadece küçücük bisey cikiyo bazen hic cikmiyo bazende buyuk insanlar gibi cikariyoBiz fitil kullanmıştık zamanında ama adnı hatırlamıyorum. Sıklıkla duş aldır,masaj yap ayakları katlayıp açtır bir de bol bol su içir.. ek gıda da veriyorsundur muz püresi vs gazlı yiyeceklerden uzak durmalısın
Merhaba yani yemesi yok ki cok az yiyor ama bi tane pirinc unlu veriyorum bi tek onu yiyir severek o yapiyosa bilemem ama onuda vermesen ac kalir baska bisey yemiyo yani afedersiniz ama büyük insanlar gibi yapiyo sekil olarak oda kendini baya sikarak. Bide ek gidadan öncede kabizlik sorunu vardi ek gidayla bi ara duzeldi sonra yine bozulduMerhabalar
Hep kaka sorunu yaşıyorsa acaba ek gıdalar hariç mama falan veriyorsan mamanı degistirebilirsin.Cunku bazi mamalar gercekten çok fazla kabız yapıyor.Kizimdan tecrübeliyim. Diğer arakadaşın da dediği gibi muz patates püresi bir müddet verme derim.Saglikla büyütün yavrunuzu.Sevgiler
Popisine zeytinyağıda sürsen bir de içirsen daha iyi etki etmezmi kiYa bizde fitil falan kullandik bi ara jel gibi bisey kullandik yani ek gidadan oncede kabizlik sorunumuz vardi malesef ek gidadab sonra bi ara duzeldu gibi ama bi sure sonra yine bozuldu afedersiniz ama buyuk insanlar gibi yapiyo kendini sıkıyor zorla yapiyor bazen sadece küçücük bisey cikiyo bazen hic cikmiyo bazende buyuk insanlar gibi cikariyo
Evet evet onuda yapiyorum duzenli degil ama yapiyorum yani bilmiyorum niye böyle doktora gidiyoruz öyle ustten bi muayene edip bisey yok diyolar test bile yapmiyolar su biraz az iciyo ama malesefPopisine zeytinyağıda sürsen bir de içirsen daha iyi etki etmezmi ki![]()
Olur mu çok önemli nokta susuz kalırsa Allah korusun doktorunuzu değiştirin o vakit. Bu tip septomların ciddiyetinide düşünmek lazımEvet evet onuda yapiyorum duzenli degil ama yapiyorum yani bilmiyorum niye böyle doktora gidiyoruz öyle ustten bi muayene edip bisey yok diyolar test bile yapmiyolar su biraz az iciyo ama malesef![]()
İste veriyorumda cok icmiyo baya az iciyo ya bi kac doktora gittik en basindan beri hep normal gördüler ama tabi en son bi taneye tek gittik hsklisiniz en kötü baska ile götüreceğiz böyle devam ederseOlur mu çok önemli nokta susuz kalırsa Allah korusun doktorunuzu değiştirin o vakit. Bu tip septomların ciddiyetinide düşünmek lazım
Yani ben bakiyirum arada poposuna ama anlamadim oek bende catlaktan suphelendim bi ara. Doktor bakmadi hiç afedersiniz ama buyuklerin yaptigi gibi kendini sikarak zorla cikariyodu iki üç kere öyle yapti kaç kerede küçücük çıkardı yani bi kaç gunde bir yapiyo ama degisiyo bi her gün yapiyo ama kucucuk bi parca cikariyo bazen üst uste cıvık yapiyo hep farklipoposunda çatlak olabilir mi bakildimi?
kac gunde bir yapiyo ?
poposuna aloe vera jeli surun 2 3 gune duzelir catlak varsa.Yani ben bakiyirum arada poposuna ama anlamadim oek bende catlaktan suphelendim bi ara. Doktor bakmadi hiç afedersiniz ama buyuklerin yaptigi gibi kendini sikarak zorla cikariyodu iki üç kere öyle yapti kaç kerede küçücük çıkardı yani bi kaç gunde bir yapiyo ama degisiyo bi her gün yapiyo ama kucucuk bi parca cikariyo bazen üst uste cıvık yapiyo hep farkli
Cok tsklr . Zeytin yağı arada icirmeye calisiyorum malesef 3 ayliktan beri kaka sorunu var bi iki defa falan bir aya yakin yapmamisti ozamanlar iste jel vermisti popodan doktor vermistikpoposuna aloe vera jeli surun 2 3 gune duzelir catlak varsa.
mama veriyorsaniz icine biraz hakiki zeytin yagi koyup verin rahatlasin bagirdaklari.
ben 2 gune bir fitil verip aloe vera jeliyle kurtardim kizimi oda ayni anlattiginiz gibiydi, kutuk gibi olurdu karni huzursuz olurdu
aloe vera jelini mutlaka surun catlak var buyuk ihtimal, kolikmiydi kiziniz asiri gazli bi cocukmuydu yaniCok tsklr . Zeytin yağı arada icirmeye calisiyorum malesef 3 ayliktan beri kaka sorunu var bi iki defa falan bir aya yakin yapmamisti ozamanlar iste jel vermisti popodan doktor vermistik
Surerim insallah alalim pazartesi.alesef kolikyi ya vardi sancilari gazi ve o yuzden suan elde carsafta salliyoruz biraktiramiyoruz 9 aylik oldualoe vera jelini mutlaka surun catlak var buyuk ihtimal, kolikmiydi kiziniz asiri gazli bi cocukmuydu yani
kolik cocuklar kabiz olunca o basincla kaka yaparken popoda catlak olusur genelde oyuzden sordum,Surerim insallah alalim pazartesi.alesef kolikyi ya vardi sancilari gazi ve o yuzden suan elde carsafta salliyoruz biraktiramiyoruz 9 aylik oldu
Olabilir ya ben 4-5 aylikti sanirim doktora dedim sanki catlar var gibi kirmizi bisey gördüm gibi bana dedi şuanda öyle birsey olmaz muayene etmedi edilmez falan dedi . Ya hamak neler denedik kaç cesit ama olmadi malesef hic biri işe yaramadikolik cocuklar kabiz olunca o basincla kaka yaparken popoda catlak olusur genelde oyuzden sordum,
ici derin hamaklar var ondan alinsana kollariniza yazik
nasil olmuyormus benim kiz 3 aylikti dr soyle bir bakti hemen anladiOlabilir ya ben 4-5 aylikti sanirim doktora dedim sanki catlar var gibi kirmizi bisey gördüm gibi bana dedi şuanda öyle birsey olmaz muayene etmedi edilmez falan dedi . Ya hamak neler denedik kaç cesit ama olmadi malesef hic biri işe yaramadi![]()
İste ben söyledim kirmizilik fark ettim ama bakmadi doğru düzgün bir doktor yokki ben sirf bu kaka sorunu icin baska ilde bi doktor dediler gitmek istiyorum ama bebegimiz carsafta sallanip uyuyor ve arabada durmuyor diye gidemiyorum yoksa hemen gidecem de istenasil olmuyormus benim kiz 3 aylikti dr soyle bir bakti hemen anladi
sen aloe vera jelini sur eger catlaksa hemen onarir anlarsin zaten.İste ben söyledim kirmizilik fark ettim ama bakmadi doğru düzgün bir doktor yokki ben sirf bu kaka sorunu icin baska ilde bi doktor dediler gitmek istiyorum ama bebegimiz carsafta sallanip uyuyor ve arabada durmuyor diye gidemiyorum yoksa hemen gidecem de iste