Çocuk Hastalıkları Bebekte hsv tip 1 pozitif cikması bilgisi olan ne olur yazsin

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ankarali_94

Anı yaşa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
1.283
643
53
30
Merhaba arkadaşlar 4 buçuk aylık bebegim var baş çevresi küçüklüğü için takip ediliyor doğumda küçük doğmuştu ve şuan da tüm hareketleri ayıyla uyumlu. Doktor genetik olabilir dedi babasının da kafa yapısı küçük olduğu icin. Birde tüm kanlarına baktılar sonucu ben bugün aldım önümüzdeki perşembeye de doktora göstereceğiz ancak kâğıtta gördüğüm bu değer pozitif yaziyo internette ıyi şeyler yazmıyo hamilelik döneminde olandan bahsediyo genelde. ancak bebekte pozitif nedir konusunu hiç bulamadım bilgisi olan var mi acaba?

Eklentiler

• 20190426_122839.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 556
Birde hamilelikte de bi kaç kere kan alindi kontrol için böyle bişey bende hiç çıkmamıştı

Uçuk rahatsızlığınız var mı peki, herhangi bir yerinizde uçuklama, tip2 bayağı tehlikeli diye bılıyorum sızın tip1 acaba mıkrop mu kaptınız inşaAllah olumsuz bır sey olmaz.

Uçuk rahatsızlığınız var mı peki, herhangi bir yerinizde uçuklama, tip2 bayağı tehlikeli diye bılıyorum sızın tip1 acaba mıkrop mu kaptınız inşaAllah olumsuz bır sey olmaz.
Hayır yok hamileykende hep kontrol ettiler normal dogum yaptım insallah bi sıkıntı olmaz ne diyecekler ne olacak hiç bilmiyorum

Birde hamilelikte de bi kaç kere kan alindi kontrol için böyle bişey bende hiç çıkmamıştı
Merhaba hsv ıgg pozitif daha once gecirilmis demek yani bebekte bagısıklık soz konusu bu rahatsızlıga sizde nrmal dgum yapmışsınız szden hic pap smear testi alındımıydı ?vaginal olarak sürüntü ornegi ? Birde cmv ıgg pozitif gorunuyor cmv ye krsıda bi antıkor gelişmis bebekte siz cmv enfeksıyonunu gecırmıstınız ? DoktornZ daha iyi blir tabi b sorun ama ınsalalh bsey ckmaz

Smear 2 sene önce alınmıştı temiz demişlerdi bi kaç kere de kan aldılar hamilelikten önce ve sonra da ama hiç böyle bişey çıkmamıştı bende perşembe göstereceğim sonucu peki bu kötü bişey mi bebekte acaba internette araştırıyorum bebekte bununla ilgili hiç bişey bulamadım çok kötüyüm

Baş çevresi hariç başka bir problem varmı? Nöbet geçirme, kasılma morarma kilosu, yemesi

Baş çevresi hariç başka bir problem varmı? Nöbet geçirme, kasılma morarma kilosu, yemesi
Hayır yok baş çevresine doktor baktiginda aynı babasininki gibi dedi yani arkası basık üste doğru uzun o şekilde. Başka hiç bi sıkıntı yaşamadık her şeyi çok iyi kilosu boyu

Hayır yok baş çevresine doktor baktiginda aynı babasininki gibi dedi yani arkası basık üste doğru uzun o şekilde. Başka hiç bi sıkıntı yaşamadık her şeyi çok iyi kilosu boyu
Rabbim güzel sonuçlar versin. Siz sanırım hamilelikte cmv enfeksiyonu geçirmişsiniz. Bebekte cmv pozitif çünkü. Doktorunuzla bir konuşun bakalım. Rabbim sağlık afiyet versin.

Rabbim güzel sonuçlar versin. Siz sanırım hamilelikte cmv enfeksiyonu geçirmişsiniz. Bebekte cmv pozitif çünkü. Doktorunuzla bir konuşun bakalım. Rabbim sağlık afiyet versin.
Amin inşallah peki bu cmv enfeksiyon ne ile ilgili oluyo inanın araştırıyorum 2 gündür hiç bişey anlamıyorum kafama takmaktan

Amin inşallah peki bu cmv enfeksiyon ne ile ilgili oluyo inanın araştırıyorum 2 gündür hiç bişey anlamıyorum kafama takmaktan
Bir kere sakin olun ve güzel düşünün biliyorum şuan bu sözlerim etki etmez anne olmak böyle bişey. Ben kabataslak bilgimle yanlış yönlendirmek istemem. Hamilelikte sık rastlanabilen bir virüs olduğunu biliyorum. Siz sadece doktorunuzla konuşun. İnternetten bişey araştırmayın canınız sıkılır. Çünkü hep en kötü senaryolar çıkıyor.

Haklısınız 2 gündür kendimde değilim bunu düşünmekten umarım hiç bi sıkıntı olmaz lütfen dua edin çok teşekkür ederim

Haklısınız 2 gündür kendimde değilim bunu düşünmekten umarım hiç bi sıkıntı olmaz lütfen dua edin çok teşekkür ederim
Dualarım minik yavruyla.. Rabbim tertemiz güzel sonuçlar versin sizde bize müjdeyi verin. Ben dua ile çok aşılmaz görünen şeyleri aştım. Ümitsizliğe kapılmayın kendinize eziyet etmeyin. Allahın izniyle geçip gidecek

Amin inşallah şuan tek dualara sığınıyorum kötü şeyler görmeyim kaldıramam yüksek tansiyonum var ve biraz streste elim ayağım titriyo kafam gidiyo heleki böyle bişey mahveder beni rabbim bize de herkese de şifa versin inşallah ...

Aminn inşaallah. Beyninize olumlu mesajlar yollayın. Güzel düşünün. Bakın bebeğinizin gelişimi herşeyi de zaten normalmiş. Genel durumu iyi yani. Doktorlar bunu çok önemsiyor.

Aminn inşaallah. Beyninize olumlu mesajlar yollayın. Güzel düşünün. Bakın bebeğinizin gelişimi herşeyi de zaten normalmiş. Genel durumu iyi yani. Doktorlar bunu çok önemsiyor.
Evet haklisiniz doktor bakti hareketlerini inceledi ayıyla gayet uyumlu dedi babası gibi kule kafalı olacak dedi güldü hatta ben de sekreterden kan sonuclarini alınca böyle şeyler görünce korktum bayağ çok sağolun cevaplarınız için olumlu düşüneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…