- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 53
- 30
- Konu Sahibi ankarali_94
-
Hayır yok hamileykende hep kontrol ettiler normal dogum yaptım insallah bi sıkıntı olmaz ne diyecekler ne olacak hiç bilmiyorumUçuk rahatsızlığınız var mı peki, herhangi bir yerinizde uçuklama, tip2 bayağı tehlikeli diye bılıyorum sızın tip1 acaba mıkrop mu kaptınız inşaAllah olumsuz bır sey olmaz.
Merhaba hsv ıgg pozitif daha once gecirilmis demek yani bebekte bagısıklık soz konusu bu rahatsızlıga sizde nrmal dgum yapmışsınız szden hic pap smear testi alındımıydı ?vaginal olarak sürüntü ornegi ? Birde cmv ıgg pozitif gorunuyor cmv ye krsıda bi antıkor gelişmis bebekte siz cmv enfeksıyonunu gecırmıstınız ? DoktornZ daha iyi blir tabi b sorun ama ınsalalh bsey ckmazBirde hamilelikte de bi kaç kere kan alindi kontrol için böyle bişey bende hiç çıkmamıştı
Smear 2 sene önce alınmıştı temiz demişlerdi bi kaç kere de kan aldılar hamilelikten önce ve sonra da ama hiç böyle bişey çıkmamıştı bende perşembe göstereceğim sonucu peki bu kötü bişey mi bebekte acaba internette araştırıyorum bebekte bununla ilgili hiç bişey bulamadım çok kötüyümMerhaba hsv ıgg pozitif daha once gecirilmis demek yani bebekte bagısıklık soz konusu bu rahatsızlıga sizde nrmal dgum yapmışsınız szden hic pap smear testi alındımıydı ?vaginal olarak sürüntü ornegi ? Birde cmv ıgg pozitif gorunuyor cmv ye krsıda bi antıkor gelişmis bebekte siz cmv enfeksıyonunu gecırmıstınız ? DoktornZ daha iyi blir tabi b sorun ama ınsalalh bsey ckmaz
Hayır yok baş çevresine doktor baktiginda aynı babasininki gibi dedi yani arkası basık üste doğru uzun o şekilde. Başka hiç bi sıkıntı yaşamadık her şeyi çok iyi kilosu boyuBaş çevresi hariç başka bir problem varmı? Nöbet geçirme, kasılma morarma kilosu, yemesi
Rabbim güzel sonuçlar versin. Siz sanırım hamilelikte cmv enfeksiyonu geçirmişsiniz. Bebekte cmv pozitif çünkü. Doktorunuzla bir konuşun bakalım. Rabbim sağlık afiyet versin.Hayır yok baş çevresine doktor baktiginda aynı babasininki gibi dedi yani arkası basık üste doğru uzun o şekilde. Başka hiç bi sıkıntı yaşamadık her şeyi çok iyi kilosu boyu
Amin inşallah peki bu cmv enfeksiyon ne ile ilgili oluyo inanın araştırıyorum 2 gündür hiç bişey anlamıyorum kafama takmaktanRabbim güzel sonuçlar versin. Siz sanırım hamilelikte cmv enfeksiyonu geçirmişsiniz. Bebekte cmv pozitif çünkü. Doktorunuzla bir konuşun bakalım. Rabbim sağlık afiyet versin.
Bir kere sakin olun ve güzel düşünün biliyorum şuan bu sözlerim etki etmez anne olmak böyle bişey. Ben kabataslak bilgimle yanlış yönlendirmek istemem. Hamilelikte sık rastlanabilen bir virüs olduğunu biliyorum. Siz sadece doktorunuzla konuşun. İnternetten bişey araştırmayın canınız sıkılır. Çünkü hep en kötü senaryolar çıkıyor.Amin inşallah peki bu cmv enfeksiyon ne ile ilgili oluyo inanın araştırıyorum 2 gündür hiç bişey anlamıyorum kafama takmaktan
Haklısınız 2 gündür kendimde değilim bunu düşünmekten umarım hiç bi sıkıntı olmaz lütfen dua edin çok teşekkür ederimBir kere sakin olun ve güzel düşünün biliyorum şuan bu sözlerim etki etmez anne olmak böyle bişey. Ben kabataslak bilgimle yanlış yönlendirmek istemem. Hamilelikte sık rastlanabilen bir virüs olduğunu biliyorum. Siz sadece doktorunuzla konuşun. İnternetten bişey araştırmayın canınız sıkılır. Çünkü hep en kötü senaryolar çıkıyor.
Dualarım minik yavruyla.. Rabbim tertemiz güzel sonuçlar versin sizde bize müjdeyi verin. Ben dua ile çok aşılmaz görünen şeyleri aştım. Ümitsizliğe kapılmayın kendinize eziyet etmeyin. Allahın izniyle geçip gidecekHaklısınız 2 gündür kendimde değilim bunu düşünmekten umarım hiç bi sıkıntı olmaz lütfen dua edin çok teşekkür ederim
Amin inşallah şuan tek dualara sığınıyorum kötü şeyler görmeyim kaldıramam yüksek tansiyonum var ve biraz streste elim ayağım titriyo kafam gidiyo heleki böyle bişey mahveder beni rabbim bize de herkese de şifa versin inşallah ...Dualarım minik yavruyla.. Rabbim tertemiz güzel sonuçlar versin sizde bize müjdeyi verin. Ben dua ile çok aşılmaz görünen şeyleri aştım. Ümitsizliğe kapılmayın kendinize eziyet etmeyin. Allahın izniyle geçip gidecek
Aminn inşaallah. Beyninize olumlu mesajlar yollayın. Güzel düşünün. Bakın bebeğinizin gelişimi herşeyi de zaten normalmiş. Genel durumu iyi yani. Doktorlar bunu çok önemsiyor.Amin inşallah şuan tek dualara sığınıyorum kötü şeyler görmeyim kaldıramam yüksek tansiyonum var ve biraz streste elim ayağım titriyo kafam gidiyo heleki böyle bişey mahveder beni rabbim bize de herkese de şifa versin inşallah ...
Evet haklisiniz doktor bakti hareketlerini inceledi ayıyla gayet uyumlu dedi babası gibi kule kafalı olacak dedi güldü hatta ben de sekreterden kan sonuclarini alınca böyle şeyler görünce korktum bayağ çok sağolun cevaplarınız için olumlu düşüneceğimAminn inşaallah. Beyninize olumlu mesajlar yollayın. Güzel düşünün. Bakın bebeğinizin gelişimi herşeyi de zaten normalmiş. Genel durumu iyi yani. Doktorlar bunu çok önemsiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?