• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekte göz enfeksiyonu

lunaelif

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2023
507
503
18
30
Kızlar merhaba çocuğum sarılıktan yoğun bakımda kaldı 3 gün. Bu süreçte gözünden enfeksiyon kaptı . Muhtemelen takılan göz bandından geçiyor. 20 gündür damla ile geçmiyor . Arada gozlerine masaj da yapıyorum hâlâ sarı akintisi var. Bu durumu yaşayan var mı aranızda ? Varsa ne zamana düzelir . Ameliyat filan diyen olmuş ne olur yardımcı olun

Kızlar merhaba çocuğum sarılıktan yoğun bakımda kaldı 3 gün. Bu süreçte gözünden enfeksiyon kaptı . Muhtemelen takılan göz bandından geçiyor. 20 gündür damla ile geçmiyor . Arada gozlerine masaj da yapıyorum hâlâ sarı akintisi var. Bu durumu yaşayan var mı aranızda ? Varsa ne zamana düzelir . Ameliyat filan diyen olmuş ne olur yardımcı olun
sadece akintimi oluyo yoksa gozleri kizariyo sislik falandami.oluyo?

Lütfen Bi göz doktoruna gidin enfeksiyonsa ona göre damla verir. Belki de göz yaşı kanalı tıkanıklığı vardır ona göre masaj önerir vakit kaybetmemiş olursunuz.

Lütfen Bi göz doktoruna gidin enfeksiyonsa ona göre damla verir. Belki de göz yaşı kanalı tıkanıklığı vardır ona göre masaj önerir vakit kaybetmemiş olursunuz.
Zaten hastanede kaptı taburcu olurken yenidoğan profu netira diye bir damla ilacı yazdı 20 gün kullandık ama geçmedi. 4 gündür masaj yapıyorum sanki daha iyi gibi. Ekstra göz doktoruna biraz zaman geçtikten sonra gitmeyi düşünüyorum zira hastane ve her yerde salgın hastalık var. Artık git gel çocuğa bulaşacak diye aşırı korkuyoruz. Teşekkürler yorumunuz için

iki gozudemi oyle? dogusdan bazi bebekelrde 6 aya kadar akinti olan gozler oluyo. ondan diyilse sonradan olduysa sirkeli suyla iki kere silmekle kayb oluyo
Bebeğim 10 günlüktü hastanede kuvezdeyken sapsarı bir gözü kapandı. Doktor enfeksiyon dedi. İkinci gözünde de oldu. Muhtemelen ona da bulaşmış . Sirkeli suyu ilk duydum yakar mı gözü

gozune kacarsa yakar acitir tabi. elma veya uzum.sirkesi ilik suya karistir pamugu islat sık pamugu sonra onunla usten sil. ondan oncede normal ilik suyla sari akintiyi temizle insallah hicbiseyi kalmaz.

Back