Çocuk Hastalıkları bebekte gögüste sertlik

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zumra65555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2019
132
-56
98
39
11 aylık kız bebegimin sag gögsünde elledigimde bir sertlik farkettim içinde saglık ocagına gittim oda biri daha vardı böyle film çektirmiş.birşey çıkmamış dedi bana film çektir dedi 1 hafta banyo sonrası msj yap dedi yaptım fayda etmedi böyle bir durum yaşayan varmı? film çektirsem radyasyon alacak ama mecbur çektiricem artık

Ilk cocugun sanirim kuzum emziriyorsun sut maalesefki bazen orada birikiyo yavas yavas masaj yapar gibi ovustur gecer

Masaj yapma senin hormonlarin ona fazla geçmiş benim bebekte de vardı kendiliğinden geçti ama masaj yapmaman içinde süt varsa sikmaman lazımmış ama şunu da belirteyim çok fazla zaman geçmiş bir doktora görünmesi şart bir iki ayda inmişti göğsü

Takibini iyi yapmak gerek , endişelendirmek istemem tabii ama eğer bir süre sonra düzelmezse duruma göre gerekirse çocuk Endokrinokoji bölümüne mutlaka gösterin derim .

doktora götürdüm sag gögüs 14×6 fibroglandüler doku ultrason kan tahlilleri sadece prolaktin 33.70 biraz yüksek doktor üniv hastanesinde gönderdi oraya gidip tekrar tahlil yapılacak

Açtığım konuda en son durumu yorumu yazmak istiyorum kızıma film çektirmedim zeytin yağı ile msj yaptım düzelmedi kantaron yağı ile hafif msjla hiç bir şişlik kalmadı süt toplanması oluyormuş korkulacak birsey yok ama genede doktora gitmek gerek ben gittim tahliller temiz çıkmıştı kızımın ondan sonra uyguladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…