Bebek'te genetik problem...

Sryytlg

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2015
33
17
8
31
Merhaba arkadaşlar, ben biri kimyasal olmaz üzere 3 gebelik geçirdim diğer 2 gebeliğimide kalp atışları durduğu için kaybettim gerekli testleri yaptırdık kan pıhtılaşması çıktı clexane iğne kullanıyordum ama malesef 8. Haftasında tekrar kaybettim bebeğimi ve ekimim 5ine kürtaj oldum genetik test yaptırdık ama doktor sonuçlarımı beğenmedi tüp bebeği önerdi eşimle kromozom analizi yaptırdık temiz çıktı herhangi bi genetik rahatsızlığımız yok şimdi tekrar hamileyim süpriz bi gebelik oldu bize de Rabbim hayırlısıyla bunu nasip eder inşallah ama korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşarım diye bu durumda bilgisi olan veya böyle bişey yaşayıpta bebeğini sağlıcakla kucağına alan var mı yardım edin lütfen

Benim bir arkadas öyleydi kaç tane bebek kaybetti yataktan kalkmazdı dikkat ederdi.sonra doktorun biri teşis koydu kan pıhtılaşması ama profesör doktora gitti şimdi 2.sine hamile.iyi bir tedaviyle oluyor

Benim bir arkadas öyleydi kaç tane bebek kaybetti yataktan kalkmazdı dikkat ederdi.sonra doktorun biri teşis koydu kan pıhtılaşması ama profesör doktora gitti şimdi 2.sine hamile.iyi bir tedaviyle oluyor
Can'ım bende de var evet kan pıhtılaşması iğne vecoraspin kullanıyorum ama bebeğimde genetik rahatsızlık varmış doktor normal yolla düşünmeyin dedi tüp bebeği önerdi bize orada sağlıklı spermi seçip yerleştiriyorlarmış şimdi de çok endişeleniyorum Allah göstermesin ya bu bebeğimde de aynı sorun varsa bunu da kaybederim diye çok korkuyorum

A
anladım canım.öle düşünme iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…