Bebekte gece uykusuzluk parazit belirtisi olabilir mi?)

Girlstalks2024

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2024
83
33
3
Herkese merhaba 22 aylık oğlumda doğduğundan beri geceleri saat bası uyanıyor önceleri emiyor diye normal deniyordu fakat 1 aydır emmiyor ve değişen bir şey yok, bazen sakince kalkıp şu içiyor bazen bağır çağır uyanıyor. Bir dönem demir eksikliği yaşadı, kilo alımı 5.aydan sonra çok yavaşladı, uzun süre kabızlık tedavisi gördü, popo kısmında kaka sonrası hep pişik oluyor. Parazit tarzı bir şey buna neden oluyor olabilir mi acaba? Böyle bir durum tecrübe eden var mı? Ya da sebebin ne olabileceğini bilen? Doktora direkt gidip çocukta parazit mi var demek istemiyorum bu sefer pinpirikli diye ciddiye almıyorlar. Teşekkürler.

Merhaba
zaman geçmiş konunun üzerinden merak ettim nasıl bir sonuç aldınız?
Ben de benzer şeylerden şüpheleniyorum bugün doktordaydım gaita testine bile zar zor soktu. Kilosu iyi deyip durdu ki evhamlı biri değilim sadece şüpheleniyorum haklı olarak

Valla siz en azından test verebilmissiniz ben en fazla kan tahlili yaptırabildim B12 eksikliği çıktı, bağırsak enfeksiyonu geçirdi o zaman sordum parazit olabilir mi diye hayır dendi araştırılmadı. Uyku huzursuzluk vs devam ediyor pişik portakal suyuna bağlı artıyor onu keşfettim bunun dışında bilmiyorum bişi .. sizin sonuç nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…