- 16 Ekim 2021
- 229
- 652
- 18
- Konu Sahibi Kedigiller20
-
İşte ben de sade pirinç unu ve sütle başladım hatta ilk katı gıdaya onunla başladım doktorun tavsiyesi üzerine
Sanırım en sağlıklı sonucu o söyler ama ben hep bağırsakları anca alışoyır demiştim çünkü ek gıdaya geçişte gittiğimizde hem kan değerleri normaldi hemde doktor bağırsaklarında ve Kakasında farklılık olacağını normal olduğunu söylemişti ama bu kadarı normal mi sorusuna siz deneyimli annelerden fikir almak istedim.Bir pediyatra goturun bence. 7 aylikda gaz sorunu yasamasi normal degil
Emzirebilen annelere hayranım ama ne yazık ki her anne okadar şanslı değil ben bu konu da mama takviyesi almak zorunda kalan annelerdenim.Benimde aklim cikiyor hazir gidadan. Oglumu 3 yasina kadar emzirdim. Hic hazir mama yemek istemedi.biberon bile almadi. 6 aydan sonra 15gün arı mama verdim geçiş aşamasinda oda şekerli geldi bana o yüzden normal pirinç unuyla karustirdim. Sonrasinda sadece kahvaltida 7 tahilli aldim. Bebe büskivisi dahi yedirmedim. Simdi 8 yasinda hala paketli gidalari sevmiyor. Simdi kizim 4 aylik ama sütüm az o yüzden mecbur azda olsa hazir mamada veriyorum . 6 aylik olunca anne sütü artı ek gıda olarak devam edicem
Emzirmeye devam edin. Bir sağ bir sol. Ek gida cok acil degil bence. Biz 16. Aydayiz baslamadik henüz.emzirdikce artar süt. Siz iyi düşünün, sütüm yetiyor diyin.Benimde aklim cikiyor hazir gidadan. Oglumu 3 yasina kadar emzirdim. Hic hazir mama yemek istemedi.biberon bile almadi. 6 aydan sonra 15gün arı mama verdim geçiş aşamasinda oda şekerli geldi bana o yüzden normal pirinç unuyla karustirdim. Sonrasinda sadece kahvaltida 7 tahilli aldim. Bebe büskivisi dahi yedirmedim. Simdi 8 yasinda hala paketli gidalari sevmiyor. Simdi kizim 4 aylik ama sütüm az o yüzden mecbur azda olsa hazir mamada veriyorum . 6 aylik olunca anne sütü artı ek gıda olarak devam edicem
Pirinç dışında hepsinde uyguladım 3 gün kuralını ama pirinç unu verdim diye onda uygulmadım3 gün kuralıyla verdiniz mi? Yeşil kaka bir çok yemekten iki alerjiden kaynaklanır
Sütü hiç kesmedim elimden geldiğince hep emzirdim ama doktor tek başına gelişimine yetmediğini söylediği için mecbur kaldık mamayaEmzirmeye devam edin. Bir sağ bir sol. Ek gida cok acil degil bence. Biz 16. Aydayiz baslamadik henüz.emzirdikce artar süt. Siz iyi düşünün, sütüm yetiyor diyon.
Nasıl başlamadınız?Emzirmeye devam edin. Bir sağ bir sol. Ek gida cok acil degil bence. Biz 16. Aydayiz baslamadik henüz.emzirdikce artar süt. Siz iyi düşünün, sütüm yetiyor diyin.
İnek sütü değilde anne sütü ya da devam sütü demişti doktorBenim doktorum 1 yasindan önce süt verme sakin dedi
Emzirmeye devamNasıl başlamadınız?
Sadece anne sütü mü alıyor?Emzirmeye devam
Son maması devam sütü olduğu için genelde onu içerken uyuyor onun için yemekten 2 sonra uyuması pek mümkün değil. Teşekkür ederim yorumunuz için ozaman biraz daha sabretmeliyim.7 aylık bebek için gaz damlaları kullanmak mantıksız ek gıdadan sonra gazlı bebek düzene girer normalde.. Yatmadan hemen önce mi besliyorsunuz 2 saat önce mi bu önemli.. Aşırı tok yatarsa yattığı zaman gazı atması tabiki zor olacaktır.. 2 saat önceden besleyip uyumadan 1 saat önce de kimyon çayı yapıp 1 çay kaşığı verebilirsiniz.. Henüz 1 ay oldu ek gıda için normal 8 veya 9.ayında gazı kesilecektir..
Teşekkür ederim sadece su ve kayısı ile mi yapıyorsunuzKayısı hoşafı azar azar iyi gelebilir. Bağırsakları çalıştırdığından gazı da çıkarır o arada
Tat olsun isterseniz armut da ekleyin. Armut da bağırsak çalıştırır. Benim çocuklar armut seviyordu hatta kayısı yerine olgun armutu doğrayıp kaynar suda pişirip eziyordum. Bu da olurTeşekkür ederim sadece su ve kayısı ile mi yapıyorsunuz
EvetSadece anne sütü mü alıyor?
16 aylık bebek ek gıdaya başlamadı mı halaEmzirmeye devam edin. Bir sağ bir sol. Ek gida cok acil degil bence. Biz 16. Aydayiz baslamadik henüz.emzirdikce artar süt. Siz iyi düşünün, sütüm yetiyor diyin.
Tamam çok teşekkür ederim deneyeceğimTat olsun isterseniz armut da ekleyin. Armut da bağırsak çalıştırır. Benim çocuklar armut seviyordu hatta kayısı yerine olgun armutu doğrayıp kaynar suda pişirip eziyordum. Bu da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?