Bebekte gaz

Ek gıdaya geçişte en kolay sindirilebilir pirinç oldugundan pirinç unu öneriyor bazi doktorlar. 6 aydan sonraki Hazir mamalarinda bir çoguda pirinc unlu ve meyveli oluyor
Bana hiç dr önermemişti de ondan şaşırdım

Ayy teşekkür ederim. Bunu hiç düşünememiştim. Yarın hemen deneyeceğim.
3 çocuğum var. Bulundugum sehirde doktora götürmedim. Kadir Tuğcu var cocuk doktoru. Internetten araştırıp takip edebilirsiniz. 8 senedir 1 kez pisman olmadim soylediklerinden, tavsiyelerinden.

Bunu ilk doğum zamanı kullanıp bıraktırmıştı doktoru ama tekrar başlasam bir sıkıntısı olmadığını olur mu acaba

3 çocuğum var. Bulundugum sehirde doktora götürmedim. Kadir Tuğcu var cocuk doktoru. Internetten araştırıp takip edebilirsiniz. 8 senedir 1 kez pisman olmadim soylediklerinden, tavsiyelerinden.
Şuan sizin yorumunuz beni okadar rahatlattı ki anlatamam. Hemen takibe başlayacağım.

Ek gıdaya geçişte en kolay sindirilebilir pirinç oldugundan pirinç unu öneriyor bazi doktorlar. 6 aydan sonraki Hazir mamalarinda bir çoguda pirinc unlu ve meyveli oluyor
Cok şaşırtıcı. Pirinc ununu kavurup kullanin, cocuk gece boyu kivranir da sindiremez demisti doktorumuz.

Şuan sizin yorumunuz beni okadar rahatlattı ki anlatamam. Hemen takibe başlayacağım.
Kadir bey cok radikal. Sagda solda duydugunuz tavsiyeleri bir kenara birakip, hem rahat hem radikal olurum derseniz sorun yaşamazsınız. Ilac tavsiye etmez. Dogal yoldan halleder. Biz bir su çiçeğinde bir de amipli dizanteride şurup kullandik o kadar.

Bana da anne sütü ya da devam sütüyle kaynayana kadar pişir içine meyve koyup yedirebilirsin her öğünde olur dedi
Valla mamaa veriyorsaniz, kutu süt tavsiye ediyor kadir bey. Ben 8 aylıkti verdim, sorun yasamadim. 1 yaştan once süt ve bal onermeyen doktor da var, bizimki gibi olan da. Ben tecrubelerime dayanarak yazıyorum. Denemediysem yazmam. Orada 35 40 yaslarinda anneler yaziyor, hocam benim doktorum da sizdiniz, cocuklarimi da sizinl3 büyütüyorum diye.

Kesinlikle süper Biogaia. Ben birkaç ay sonra bıraktım ve hiç sorun olmadı. Şimdi biri 12 biri 7 yaşında adamlar. Çoğu ilacın adını unuttum ama bunu unutmadım :)
Allah bağışlasın. Teşekkür ederim. Ozaman deneyim bende çünkü hem o hem ben baya stresli bir süreç geçirir olduk bu gaz yüzünden.

Çok şükür sağlıklı ömürleri olsun inşallah en güzeli ilaçsız çözüm aslında ama bazen yetmiyor ne yazık ki. Kesinlikle takip edeceğim

Cok şaşırtıcı. Pirinc ununu kavurup kullanin, cocuk gece boyu kivranir da sindiremez demisti doktorumuz.

Zaten hazir olanlar varya arı mama ondan bahsediyorum. Her doktor farkli yorumlayabiliyor belkide. zaten pirinc ununun çokta besleyici olmadigi net.

Ayy çok süpermiş biz devam sütüne başlamadan bu kadar gaz yoktu. Onun için düşüncesi ilgimi çekti

Zaten hazir olanlar varya arı mama ondan bahsediyorum. Her doktor farkli yorumlayabiliyor belkide. zaten pirinc ununun çokta besleyici olmadigi net.
Ben kendim seker hastasi oldugum icin hazir gida, karbonhidrat gorunce kaçıyorum. Nisastali besinler de dahil buna tabi, o acidan demek istedim.

İşte ben de sade pirinç unu ve sütle başladım hatta ilk katı gıdaya onunla başladım doktorun tavsiyesi üzerine

Ben kendim seker hastasi oldugum icin hazir gida, karbonhidrat gorunce kaçıyorum. Nisastali besinler de dahil buna tabi, o acidan demek istedim.

Benimde aklim cikiyor hazir gidadan. Oglumu 3 yasina kadar emzirdim. Hic hazir mama yemek istemedi.biberon bile almadi. 6 aydan sonra 15gün arı mama verdim geçiş aşamasinda oda şekerli geldi bana o yüzden normal pirinç unuyla karustirdim. Sonrasinda sadece kahvaltida 7 tahilli aldim. Bebe büskivisi dahi yedirmedim. Simdi 8 yasinda hala paketli gidalari sevmiyor. Simdi kizim 4 aylik ama sütüm az o yüzden mecbur azda olsa hazir mamada veriyorum . 6 aylik olunca anne sütü artı ek gıda olarak devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…