bebekte gaz sancisi

Benim kızım 7 aylık olana kadar bu işkenceyi yaşadık. Doktorum OM-X şurup vermişti sancıları baya hafifletmişti ve daha rahat uyuyordu diyebilirim. Doktorunuza bir danışın isterseniz o daha sağlıklısını söyleyecektir.

Ts ederim ttlim .gaz sorununa anladimki kesin bir cozum yok gibi
sekerli su felan veriorum ama gecici bir sure iyi geliyor

ben 3. ayda keşfettim ıhlamuru. yarım çaybardağı ıhlamıru içir ne gaz kalıyor nede kaka sorunu.. ama ılık olacak soğuk olursa bağırsakları geç çalıştırıyor.. bak hemen dene sonra yarım saat sonra yaz:) bu arada bebeği biraz yor. mesela al pışpışla kıçına vur yatakda sağa sola çevir yuvarla. karnını ovala sırtını ovala ıhlamurdan 5 dk sonra ondan sonra olanları seyeret inşallah..

Evet her bebege farkli seyler yariyor farkli gaz giderici damlaar dene faydasi olani bulursun mutlaka.karnina masaj yap.cokk zor bizde hala devam ediyor maalesef..

Biz gaz sancısından BioGaia gaz ilacı sayesinde kurtulduk diğer gaz ilaçları gibi sekiz saatte bir vermeye gerekte yok günde bir defa veriyorsun kesinlikle kullanmanı tavsiye ederim. Benim oğlum gaz sancısından resmen morarıyordu önceki doktor zinco vermişti pek bi işe yaramadı sonra başka bir doktora daha gitmek zorunda kaldık sağolsun bu ilacı önerdi çok memnun kaldık 5 aylık olana kadar kullandık. Gaz sancısını giderdiği gibi bağırsak gelişimini de destekliyormuş. Şimdi çevremde bebeği gaz sancısı çeken ne kadar tanıdık varsa bunu öneriyorum ve hepside çok memnun. Eczanelerde olmayabiliyor çok eski bir ilaç değil Eczacıbaşının ilacıymış diye söyleyince depodan getirtiyorlar. Allah kolaylık versin

Ebrucum cok saol. bilgilerin icin doktora gittik zinco verdi iyi geldi kakasinida yapmaya basladi bitkisel yaglardan yapilmis bir ilac suan cok iyiyiz massallah

Ebrucum cok saol. bilgilerin icin doktora gittik zinco verdi iyi geldi kakasinida yapmaya basladi bitkisel yaglardan yapilmis bir ilac suan cok iyiyiz massallah

bizde bio gaia kullanıyoruz çok memnun kaldık.birde ayaklarına sürekli sıcak su torbası koyuyorum o çok rahatlatıyor bizi

Back