Bebek Beslenmesi Bebekte gaz sancısı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sap simplex günde üç kez 8 damla ve akşam biogaia beş damla
Beni cinnet halinden kurtardı çocuğum osura osura uyuyor artık 😅

Benim bebeğimde aşırı gazlıydı biogia ve sağ simplex mama kullanıyorsanız aptamil comformil sma comfort kullanın hepsini bir arada kullandım hafifletti size tavsiyem bebeğe oyun halısı alın piyanolu olandan hareket bebeğe rahat gaz çıkarttırıyor 3. Ay bittikten sonra kendi kendine geçti gaz sorunumuz çok şükür

Bebeğin gaz sancısı için neler önerirsiniz benim bebeğim şuan 2 aylık
Merhaba aynı sorun bizim bebeğimizde de vardı bebek anne karnındaki sesleri dinlerse sakinliyor bunun için de biz aşağıdaki pış pış sesi ile sakinleştirdik linki paylaşıyorum. Ayrıca mama kullanıyorsa bebelac nutrikonfor1 numara iyi geliyor tabi doktorunuza danışın.

Bebeğin gaz sancısı için neler önerirsiniz benim bebeğim şuan 2 aylık
karnını ovalayın ayaklara bedal hareketi iyi geliyor birde sıcak tutun ayaklarını nasıl besleniyor anne sütümü mamamı alıyor mama veriyorsanız conformil mama çok iyi gaz için özel bir mama aklınızda bulunsun

Back