• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebekte ağız kokusu olur mu?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

pin@rim

sizleri seviyorum
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
1.720
4
116
50
Balıkesir
:emir_bebek:oğlum 2.5 yaşında nefesi ve ağzı kokuyor ,çürük dişi yok merak içindeyim sakın bu bir hastalık belirtisi olmasın?gamyoncuiremsu

canım benim oğlumunda ağzı kokuyo doktorumuz problem olmaz demişti o kokunun yamek yadikten sonra dişlerini fırçalamadığı için olduğunu söylemişti

dişlerini fırçalamaya başlamalısın doktor bana bunu tavsiye etti 1,5 yaşındaki kızımında dişlerini fırçalamaya başladık biz de yanlız FLORÜR İÇERMEYEN BİR DİŞ MACUNU kullanmanı tavsiye ederim ..

çocuklar tam olarak tükürme yeteneğine sahip olmuyorlar. doktorumun demesine görede flor zehirlenmesinden korkuyorlarmış dikkatli olmanı tavsiye ederim sağlıkla kal.

benim oğlum o yaşlardayken ağız kokusu ile dr.gitmiştik (o gecede ateşlenmişti zaten) boğazlarında iltihaplanmıştı.bence bi dr.götürün derim.çok geçmiş olsun.

hepinize teşekkürler arkadaşlar... geç cevapladım tatildeydim,hepinizi dikkate alıcam,ilk işimde florürsüz bir macunla bizimkinin dişlerini fırçalamaya başlamak olacak sevgiler....

Back