- 2 Eylül 2013
- 999
- 1.695
- Konu Sahibi sadevehuzurlu
bende çalışan anne olarak anlatıyım kızlar 9 aylık kızım var mesai sabah 06:00-06:30 gibi başlar hazırlanma ve 07:30 evden çıkış eşimi işe kızımı anneme bırakıp işime geliyorum saat 09:00 oluyo 14:30 işten çıkıyorum alınacaklar varsa alışveriş yapıp kızımı almaya gidiyorum kızımı alıp eşimi alıp eve gidiyorum 17:00 evde oluyorum. kızımı babaya bırakıp hoopp mutfaga pratik yemekler yapıyorum pişme suresinde makineye çamaşır atıyorum. yemek yıyoruz kızımla tabi sonra bulaşık mutfağa biz oyuncaklarla ortalığa atıyoruz kendimizi uyku saatıne kadar oynuyoruz 20:30 kız babaya uyumaya ben mutfağa mutfak toparlarken çay hazır olur çay içip çamaşırlar asılır lavabolar yıkanır ertesi gün kıyafteleri kızın çantası gözden geçirilir yatış hafta içi hep bu şeklide c.ertesi temizlik(bazen onuda yapmayım gün boyu kızımla oynuyorun) pazar gezme günümüz çok şükür sağlıklı evlatlarımız uğraşacak huzurlu evimiz var işler bazen kalsın önemli olan eşiniz melekleriniz bizde makina değiliz kendimizede zaman ayırmalıyız