bencede güzel bir topik olmuş,bana esin kaynağı ldunuz kızlar,oğluma hemen yarından itibaren kitap okuyacağım ve televizyon açmayacağım
biz sabah 7 de kalkarız,o arada ıhlamurlar altındanın tekrarı varya onu seyrederiz,yiğit oyun oynar,
8 de kahvaltısını yapar damlalarını içer,ve uyur,10 da kalkar.babasınıda birlikte uyandırırız,eşimle ben kahvaltı yaparken yiğit meyvesini yer,
öğlene kadar ben ev işlerimi yaparken oğlum babasıyla oynar,öğlen çorbasını içer ve uyur tekrar,
(eşim işe 14.30 da gidiyor)oğlum uyanınca beraber dışarıyı seyrederiz.yatakodasındaki dolaplara bakar,aynada kendine güler,yüretecine binip çekmeceleri döker,masa örtülerini çekiştirir,yani o uyurken benim toparladığım her tarafı o tekrar dağıtır,saat 15 00te yoğurdunu yer biz oyuna dalarız,gıdıklama oyunu ve sıralamalarımız başladığı için tüm evdeki koltuklar gezilir,arada huysuzluklarıyla beni deli eder,her saat başı meme ister,18.30 gibi dışarı çıkarız.sitede dolaşırız çocuklarla oynarız,salıncağa biner,
20,30 gibi de eve gelip akşam yemeğimizi yiyip,mememizi emip öpüşüp koklaşıp onu yatağına bırakırım
kendisi uyur(bunu başardım sonunda)benimle uyuyordu
her 2 saatte bir kalkmak üzere gece uykusuna geçer