Bebek Beslenmesi bebeklerinizin gündüz uyku düzenleri?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

meltemsahin

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
637
12
318
39
Bursa
benim bebeğim gündüzleri 45dkıyı geçirmiyo malesef.aslında uyanınca hala uykusu oluyo uytmaya çalışıyorum ama uyumyo.nasıl uzatıcam uykusunu bilmiyorum.sizin uykularınız nasıl.kaç defa uyuyolar gündüzleri.bu arada biz 45dk kadan 3defa falan uyuyoruz.

benım bebegım 10 aylık. sabah 8 de kalkar 10.30 gıbı uyur 1.5 saat kadar uyanır.Sonra saat 14.30 uyur 1 saatlk . sonra 17.30 uyur yarım saat sonra uyanır. Gecede 11 den asagı uyumaz. Bızım uyku duzenımızde boyle.

canım güzelmiş düzeniniz.ama çok sevmiyo sanırım yinede uykuyu.biz sabah 6.30da kalkıyoruz.akşamda 9da falan yatıyo.gece düzenimiz var yani.çok sık kalkıy gerçi.ama gündüzleri kısa kısa uyuyo çok zor olyo öyle.hiçbi iş yapamyrum.hatta şimdi yarımşar saat uyuyo.sıcaklardan yada dişten sanırım...

benim bebeğim 6,5 aylık. gündüzleri 4 defa yarımşar saat uyuyo gecde 2 den önce uyumuyo sabah 10,30- 11,00 gibi uyanıyo.herkesin bebeği farklı ama baz bebeklerin yaşına kadar uyku düzeni oturmazmış . sanırım bizimkiler o gruptan. bende gündüzleri bi iş yapamıyorum hep yarım kalıyo. neyse bugünlerde geçicek inş. Allah hepimizin yardımcısı olsun

aynıymış bebeklerimiz.bizde 45dk yarımsate düştük.geceleri çok sık kalkıyomu peki.benim bebeğim geceleri çok kalkıyı.ben gündüz uykusuna bağlıyorum bunu.inşallah düzelicek herşey.yaşını beklicez artık...

kalkıyo canım defalrca açlıktan değil pişpişlenmek istiyo arada emziğini istiyo bazende gazı falan oluyo heralde çıkarana kadar dört dönüyo yatakta sürekli ıh ıh şeklinde. bide bizimki emeklemeye başladı gözler kapalı emeklemeye çalışıyo sabaha karşı yer kalmayınca başlıyo bağırmaya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…