bebeklerinizin ilk dişi ne zaman çıktı? enim oğlum 6,5 aylık hala bir belirti yok, ve tek başına desteksiz oturamıyor hep bir yana devriliyor ne zaman oturabilecek bu çocuk merak ediyorum çokmu üşengeç benim oğlum
benm kzım 7,5 aylıkken desteksiz oturdu,6 aylık emekledi ama oturmaya heves etmemişti hiç.
diş de değişiyor.9,5 aylık çıkardı.her an gelebilir sizinkiler.biz her hareketi dişe yoruyorduk
1 yaşına kadar dişinin çıkmaması normalmiş canım.benim oglum 7.5 aylık dişi yok fakat desteksiz oturabiliyor.her bebegin gelişimi farklı bence karşılaştırma yapma.düzenli kontrolünü yaptırıyorsan zaten bir şey olsa dr nuz söyler..
6,5 aylık oğluşum alttan 2 diş çıkardı emekliyor yüteçte gidiyor daha erken ama, bakalım yürüme ne zaman olacak oğlum inanılmaz hareketli elindekini ne düşürüyor ne de birisine veriyor elinden alınca kıyameti koparıyor şarkı söylüyorum o da başlıyor ellerinden tutunca sağa sola kendini eğiyor sözde oynuyor,konuşuyorum oda başlıyor allahım nazarlardan korusun hepimizin bebişlerini:9
Benim yedinci ayında oturuyordu ama doktorun söylediği yedinci ayın sonunda oturabilirmiş yani bence biraz erken biraz sabırsız gibisin sanırım.Oğlum beş aylık diş çıkarmıştı Maşallahı var diş konusunda şuan kaç dişi var artık yazmıyorum.Amaa çok geç emekledi yani hiç bunları takma biri erken olur biri geç bunlar onların daha sağlıklı yada daha sağlıksız,daha zeki yada becerekli olduğunun göstergesi değil.bebeklerin gelişimleri genelde genetik oluyor.
benim oğlum 6.5 aylık dişi çıkartı.6 aylıkken dönmeye başladı.desteksiz 5ç5 aylıkken oturmaya başladı ama çabuk düşüyordu.suan güzel oturuyor.bazı bebekler 4 aylıkken dinmeye başlıyor benimki ise ancak 6 ayını doldurduktansonra.ben de çok üzülüyordum bebeğüm yavaş gelişiyor diye düşünüyordum.fakat her bebek farklı benim bebbeğim ise daha 23 günlükken agu demeye başladı büyle here gün daha da net sesler şıkartmaya başlamiştı.kendi yatağına brakıyordum oyuncaklarla kunuçmaya başlıyordu.hala oyle bi başlıyor 10 dk hiç susmuyor sanki şarka söylüyor.sabah o kendi yatağından bana sesleniyor bende benimkinde konuşuyoruz.dukunmaması gereken şeylere kakaş diyorum o da tekrarlanmaya çalışıyor kga kga diyor.yani benim bebeğimin ilgisi seslere.bence bebeklere karşılamaması gerek.bu bebek erken emekliyor odiyer bebekten daha gelişmiştir diye bişey yok bence.bazı bebeklerin ince bazıların ise kaba motoru daha erken gelişiyor.