Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar ben 14 haftaligim dün karnimda agri vardi bugün eşimle baska bir hastaneye nöbetçi dr a gittik...cok şükür bebeişim iyidi...kendi doktoruma israrla ne oldugunu soruyodum kesinlikle 16 haftalikken söyliycem diyor.bizde bugün nöbeti dr sorduk..belli değil cok küçük dedi ama yinede inceledi kiza benziyo dedi bişey görünmüyor karanlik bacak arasi dedi...%70 kiz olabilir yani bebişimiz...babasi bu duruma biraz üzülsede ne yapalim saglikli olsunlarda...erkeklerde hep erkek istiyolar ya..gerçi saglikli olsun da farketmez diyolar ma yinede içlerinde yatan erkek...
ayyy canım benim inşallah sağlıklı bir bebişiniz olur ve gönlünüzden ne geçiyorsa rabbim onu size verir:)
canım çok sevindim bizler içinde dua et kötü bişi çıkmasın bende bugün kontrole gittim 2 hafta sonra yani 15 haftalıkken testlere başlıycaz dedi doktorum geç değil mi sizce_?
Slm kizlar bebişlerinizin cinsiyetleri belli oldumu arkadaslar.ben 13+3 haftaligim henüz söylemedi drum..