Bebek Beslenmesi bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? cevaplarınızı bekliyorum:)

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Biz İlk İki ay gece gündüz hatta sabahlara kadar ayağımızda sallıyorduk.Sürekli ağlıyordu hatta masada yemek yerken bile bi sandalyeye ayağımı uzatıp sallamaya devam ediyordum.Gaz sancıları azalınca bi gün kendi kendine uyudu.Sonra çocuğun uykusu gelene kadar hiç sallamadım uykusuzluktan sızmaya başladı.Bir aydır o kadar rahatız ki ne zaman uykusu gelirse o zaman uyuyor.Gece bekliyorum onu.11 ila 1 arası uykuya geçiyor.Şu an çalışmadığım için sorun değil ama işe başlayınca yine bu kadar geç uyursa ne yaparım bilmem.

bnmkı uyumuyo delrcem ya hep ayagımda..bıraktım mı aglıooo...
asla dalmıyor.
sallamayım dıyorum bu sefer uykusu gecıyor ve ınanılmaz aglıo napsam uyumuyo ve susmuyo cok inatcı bas edemıyorum asla..ve işin kötü tarafı en fazla 45 dk duryo hemen gözlerı ovalıyor..
uyuttun uyttun yoksa yıyom pku tum gun aglıo 1 kere sastımı uykusu sürekli eeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeee durumundayım yane cıldrcam vallaha..
kapı dısarı cıkamıyorum bu yuzdenmafoldumben

bebeğim kendi kendine uyuyo diyen akadaşlara çok imrendim doğrusu hamileyke ben de böle alıştırcağımı sanmıştım ama ne yazık ki mümkün olmadı benim kızım doğdundan beri uykuya direnen bi yapıya sahip ilk zamanlar göğsümde uyuyordu ama 2 aydan sonra anakucağında sallanmaya alıştı bu çarşafa ve ayağa göre daha iyi çünkü uyduğu yerde kalıyo hem de arada uyandıkça da hafifçe sallayı yeniden uykuya geçmesini sağlıyorum şu an 11 aylık ve ne zaman sallanmadan uyuyacak merak ediyorum...

kızlar, bebeklerin halleri hep değişiyor şimdide dişleri çıkacak kendi kendine uyuyan çocuğa bir haller oldu.. ama yine de sallamıyorum. uykusu gelince memede uyutuyorum..

markası ne canım seninkinin?

canım markası aklımda değil şimdi oğluşum uyuyo uyanınca bakarım ama ablam söyledi idilbaby dede varmış aynı modelden
biliyosundur bu model heryerde yok sadece ileri geri olanlar var bi çokyerde fiyatı 30 ile 50 arası bu iki tarafada sallanıyo o yüzden diğerlerinden biraz pahalı 70 ile 100 arası filandıır

battaniyeye alışan çocuk bile bunda gayet rahat yatıyo ablamın büyük oğlu battaniyesden başka yerde uyumazdı bu gelince rahat ettik demişti ablam

6 aya gircez kendi kendine uyuyan bebek kavramı benim için hiç olmadı.ilk 3 ay kolik yüzünden battaniyede sallandık.sonra ayağa alıştık.şimdi gündüzleri ayakta geceleri memede uyuyoruz.ve her saat başı kalkıyoruz..çıldırmanın eşiğindeyim.

kızlar benimde üçüzlerim var ilk doğduklarında 1,5 ay kadar kendileri uyudu gaz sancıları başlayınca ayakta sallamaya başladık 5. ayda gaz sancıları bitmeye yakın kendileri uyumaya alıştılar yanii alıştırdım yatagına bırakıp arada sırada yanlarına girip usulca uyku vakti diyip çıktım dakikaları azaltarak uygulanan bu yöntem zamanla daha düzelir hale geliyor bebekler kendi kendilerinede alışık olabilir ama değilsede ugraşmak yılmamak gerek ben onlar ağlarken kulaklarımı tıkayıp balkona çıkardım kendimde ağlardım ama sonunda hem onlar hem ben mutlu oldum şimdi saatleri var akşam 8,8:30 arasında yataklarına yatırırım uyurlar tabi bu aralar biraz bozuldu azı dişleri çıkıyor ama ben 3 çocuga bunu alıştırdıysam sizde yapabilirsiniz öncelikle kararlı olun eger ağlıyor diye vazgeçerseniz bir dahaki başlamanız yola devam eteniz 2 katı zor olur

hayatım ben bebeklerin ağlatılarak uyutulması taraftarı değilim.. Ağladıklarında zaten halleri kalmıyor ne yapsınlar uyumaktan başka... bence ağladıklarında acizliklerini daha çok hissediyorlar.. tam aksine kendilerini güvende hissetmeleri gerekiyor. zaten elli zaman sonra kendileri uyumayı öğreniyorlar. benim bebeğim kendi uyuyordu. şimdi dişleri çıkmak üzere yine başındayım.. ne yapalım başa gelmiş idare edeceğiz..

yaa benimm oğlumda sallanmaya alıştı sallanmadan uyumuoo memede uyumadı hiç çok şansızım kimi bebek memede uyurmus ama bnmki uyumuoo gecemi mahvetiooo

seninki daha 5 buçuk aylık sanırım benim oğlum 14 aylık hala daha aynı. çıldırcak gibi oluyorum sabaha kadar ya salıncağında ya ayağımda sürekli sallıyorum. dişlerden mahvolduk zaten hepten azıtıyo. uykusuzluğa tahammül edemiyorum sinirlerim bozuluyo. gündüzde durmuyo hep yakamda. 5 dak oynasa mutlu oluyorum nefes aldım diye. ne zaman düzelcek diye sabırla bekliyorum artık. yolunu bulabilen varsa yazsın. sabaha kadar nası uyur bu veledler:)

Benım bebeĞım de kendılıĞınden memede uyurdu. 4,5 ay Öyle uyudu.sonra benım ıznım bıttı ve gÖreve dÖnÜnce mecburen bakıcı ayakta salladı.sonuÇta uykusu geldıĞınde her an yanında olmam mÜmkÜn deĞıldı.ınŞallah unutur zamanla. Ablamın kızı 1,5 yaŞına kadar ayakta sallandı.sonra unuttu alıŞtırdılar kendılıĞınden uyumaya.

kendi kendine uyuyan bebek anneleri özendim size doğrusu benim oğlum 6 aylık hiiiiç memede uyumadı hep salladık 4 günlükten itibaren sallaanmaya alıştı ayakta sallıyorum tam dalınca yerine koyuyorum konuşa konuşa uyutuyorum sizce 6 aydan sonra kendi kendine uyumayı öğretebilirmiyim?

Arkadaşlar benim güzel kızım 2 gün sonra 6 aylık olacak bende uyutmadan önce güzelce oynuyoruz belli uyku saatleri var zaten o saatlerde uykusu geldiğinde gözlrini ovuşturuyor kendi kendine eee demeye başlıyor o sırada emziriyoru hemen uyuyor bazen huzursuz olduğunda ana kucağında sallıyoruz hemen uyuyor fakat bugüne kadar beşiğinde uyutamadım. Birkaç kere beşiğinde uyutmaya çalıştım fakat başarılı olamadım çok ağladı ve dayanamadım aldım. bebekte terk edilmiş duygusunun oluşmasını istemiyor emerken ellerimi yada yakamı tutuyo kıyamıyorum ...Hepimizi kolay gelsin dünyanın en zor ve güzel zanaatı olan annelikte
.:):)

ya benım bebegım bu aralar cok huysuz.gecelerı cıglık cıglıga uyanıyor onceden daha sakındı sımdı gece olsun gunduz olsun yarım saate aglayarak uyanıyor ancak memede uyuyor zombı gıbı dolasıyorum.dogdugundan 4 ayına kadar bıle gecelerı 10 saat uyurdu sımdı mumla arıyorum o gunlerı

kaç aylık? benimkide doğduğundan bu son aya kadar 1 yada 2 kere kalkardı. ne oluyo bu bebeklere ya... her saat başı ağlayarak uyanıyo ya emziriyorum ya pışpışlıyorum.. Bir doktor susadıkları için uyandıklarını söylüyor. ben şimdi alıştıma bardaklarını kullandırmaya çalışıyorum. gece her kaltığında emzirsem bu seferde sindirim sorunundan uyuyamayacak.. ne yapacağız. bu acaba bir süreç mi..?

benim güzelkızımda 13 aylık olucak..dogdugundan beri hep mememde uyuyor..çok nadir ayakta sallayarak uyuturum..zaten mememde uyumazsa asla ayakta uyumaz..saçlarimi çeke çeke oynaya oynaya dalar gider bende biraz bekler yerine yatırırım..şimdide hep öyle alişti..ama yerine bırak uyusun tarftarı degilim okadar çokagliyorlarki yavrucaklar ben asla dayanamam..bizim düzenimiz böyle oturdu emerek uydugu içinde sanirim biraz daha büyüdügünde kendi kendine uykuya geçişi yapabilir..arti şu geceleri aglama konıusundada bende dertliyim 2 kere kızım korkarak uyanır aglar ama beşiginde hafif bi ninni söylerim sallarim uyur..sanirim gördüklerirüyadan dolayı aglayarak uyanıyorlar

kızlar ben dün geceden beri üçüzlerimin ikisini sallamadan uyutuyorum buda üçüz annelerinin desteğiyle oldu uyku vaitlerine kadar onları çok oynatıp yordum dün gece yalaşık yarım saat kadar ağladılar arada gidip kucağıma aldım tekrar koydum fazla direnmeden ikiside uyudular diğer bebeiğime alt katta annnem bakıyor bu gece oda deniycek inş işe yarar çok rahat ettim bugün ne beşik ne park yatak hiç bişey yokken uyudular şuandada kendileri içerde uyuyorlarrrr :)

walla benimki emıo yalancı memesini werıodum hemen uyuyodu 3 aylık kızım su an bu aralar emziğini emerken kucagımin içine gömülüp yatıo bazen de beşiğine koyup müziğini acıom yatıo.bazende anakucagında tvye bakarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…