• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeklerinizi nası uyutuyosunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi drsiest@
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

drsiest@

Ziyaretçi
kızım 3. ayında, gazlı bi bebek olduğu için hep kucağımda uyuturdum, göğsüme başını yaslayarak ve müzikle dansederek uyuyo hala.. ama artık bu zevk, ellerimi uyuşturmaya, dizlerimde ağrılar oluşturmaya başladı.. işe başladığımda kimse bu şekilde uyutmayı göze alamaz.. bir an önce yatağında ya da ayakta sallayarak, her nasılsa, teması engelleyen bi yönteme geçmeliyim.. siz bebeklerinizi nası uyutuyosunuz, bi öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
kızım 3. ayında, gazlı bi bebek olduğu için hep kucağımda uyuturdum, göğsüme başını yaslayarak ve müzikle dansederek uyuyo hala.. ama artık bu zevk, ellerimi uyuşturmaya, dizlerimde ağrılar oluşturmaya başladı.. işe başladığımda kimse bu şekilde uyutmayı göze alamaz.. bir an önce yatağında ya da ayakta sallayarak, her nasılsa, teması engelleyen bi yönteme geçmeliyim.. siz bebeklerinizi nası uyutuyosunuz, bi öneriniz var mı?

sana çook kolay gelsin canıma.s.benimde uykuyu doğduğundan beri sevmeyen bir kızım vara.sve hala ben olmadan uyumuyor yanımda yatıyor ve bende bu duruma çözüm bulamadım memeye çok düşkündü emzirmeyi bıraktım ama elini göğsüme sokup uyuyor hatta dudaklarını burnunu göğsüme tutup kokluyor oynuyor:sm_confused:bende şaşırdım çok yoruyor ikibuçuk yaşına geldi hala kendi kendine uyumuş değil valla çözümü ve önerisi olanları bende dinlerim teşekkürler sevgiler...:teselli:

canım gerçekten çok çok kolay gelsin.ben yatağına alıştırcam sallıyıp uyutucam.aynı ayakta sallanır gibi zaten.bir yere gittiğimizdede ayakta sallarım:)sende bir şekil alıştır.büyüdükçe zorlaşır işin...

ayağımda sallayarak uyuttum ben
ancak öyle dinlenmeye vakit bulabiliyodum
bazen yatağa uzanıp bebeğide ayağıma lıyodum öylece hem dinlenip hemde uyuyabiliyodum

vidangel aynen bende ayağımda sallıyorum ..bizim prblemimizde gece derin uyumuyo cok zor oluyo benim için oğlumk 8.5 aylık bazan uyanıyo 2 saat uyanık duruyo mecbur bende kalkıyorum çok bitkin düştüm

benim oğlum şu an 2 yaşında ama halen ayakta uyuyo ve bende ancak bu şekilde dinleniyorum.uykuya dalınca yatağına yatırıyorum ama gece uykusu çok iyi değil en az 2 kez kalkıyo.benim yatağıma gelmek istiyo yani yanımda olmak ve bana sarılmakla uyuyo tekrar. bunun ne kadar doğru olduğu tartışmaya açık...:ecrin_bebek:

Back