Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
2 kız anasi:)
Kayıtlı Üye
arkadaşlar benim kzıım 15 ayılık oldu ama hala kendim yıkıyamıyorum küvetinde yıkıyoruz biz tek başıma yıkadigimda tutamıyorum elimden kayıyor suyuda çok sevdgii için şap şap oynıcam derken hoppp kafasini çarpıyor:)))merak ediyrum arkadaslar siz nasil yıkıyorsunuz?biraz teknik destek sanirim bana iyi gelecek
görüşlerinizi bekliyorum arkadaslar
canım duşakabin varsa orda güsel ve temiz bir yere oturt hatta onların öyle satılan oturakları var elinede çok sevdii bir oyuncak ver mesela renkli top tavsiyem bu benim yiğenimde işe yarıyor oda suyu çok seviyor her çocuk gibi
DENİZCİM VE BİRİCİK KIZLARIM
Kayıtlı Üye
canım bebeğim 3 aylık doğduğundan beri kendim yıkıyorum.küvetine filesine yatırıyorum ve yıkıyorum.eşim asker çoğu zaman evde değil.herşeyi kendim yapıyorum zaten.bebeğimide kendim yıkıyorum.önce vücudunun ön tarafını, sırtını en son başını yıkıyorum.alışırsın zamanla.bebeğim su bile yuttu bir gün yan çevirdim hemen.sırtına hafifçe vurdum.nefesi gitmişti kıyamam allahtan hemen çıktı su.kafasını birden çevirdi ondan su yuttu . panik olsaydım orda neolurdu bilemem.panik biri değilim allahtan
bende kendim yıkıyorum iki aylık ken annem gitmişti evine tek kalmıştım kendim yıkıyodum arada eşimlede yıkıyorum ama kendimde yıkıyorum
benim hatun 9 aylık ve asla kendim yıkayamıyorum ayakta duruyor ve çok hareketli eşim tutuyor. ev de aşırı sıcak değil yaz gelsin küvete atıp suda oyun oynatacağım
Valla yenidoğan bebekleri kendi başına yıkayan anneleri tebrik etmek istiyorum. Biz 3 kişi yıkıyoruz da . :) Birimiz tutuyoruz, birimiz sabunluyoruz, birimiz su döküyoruz. Bağırış çağırış. Tam macera... :) 2 güne bir de yaşıyoruz aynı macerayı doğduğundan beri. 1 buçuk aydır.
DENİZCİM VE BİRİCİK KIZLARIM
Kayıtlı Üye
sağol cnım, alışınca yapıyor insan.
bende ilk doğduğunda yıkıyordum kendim ama şimdi çok hareketli o yüzden babasıyla yıkıyoruz.
♥♥♥ Canım Kızım ♥♥&#
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Kızım 6.ayına girdiğinden beri kendim yıkıyorum...O güne kadar hep annemle yıkıyorduk, birgün kendi kendime " bebeğimi neden kendim yıkayamıyorum ki " dedim ve hemen gerekli melzemeleri hazırlayıp o anda yıkadım..Ve o günden beri hep kendim yıkıyorum alkisalkisalkis
Konyanın Gülü :)
Kayıtlı Üye
2 aylıktan beri eşimle beraber yıkıyoruz..ama şimdi eşim birini tutarken ben birini yıkıyorum..
nınım ve ata'm herşeyim
Kayıtlı Üye
oğlum 1500 kilo doğdu :)))
ve doğduğundan beri tek başıma yıkıyorum..
zaten yardım edecek kimsede yok..
bazı akşamlar babasıyla yıkıyoruz...
canım seninki büyükmüş, oyuncaklı oturaklar var banyoda
kullanılan..
ondan al ve içine oturt. düşme ve ayağa kalkma riskide yok...
ben e-bebek de görmüştüm...
banyo matı da kullanabilirsin..onun üstüne oturtur yıkarsın...
2 kız anasi:)
Kayıtlı Üye
valla kızlar bugün bir çözüm buldum ve yıkadim.banyo yaparken normalde çok hareketli oluyordu ve küvetinin yanlarina kafasını vurdugu çok oldubende az önce duşa kabine oturttum altina kirli kıyafetlerini koydum arkasinada birkaç bişey çünü geriye falan çok atiyor suya girince resmen deliriyor..ve çok rahat yıkadiim..bende ilk zamanlar yenidogdugunda kendim yıkıyorudum ozamanlar nekadar kolaymiş filesiyel falan kıpırdamadan yıkanıyordu..ama şimdi iyice hareketlendeikleri için zor oluyordu..bende bugünküçözümü buldum nihayet şimdi uyuyor mişl mişl
saolun arkadaslar degerli görüşlerinizi paylaştıgınız içina.s.
ben kendim yıkıyorum..hatta azönce yıkadım
file üstünde yıkıyorum..
Benimde kızım şuan 6 aylık 1 hafta boyunca annem kaldı yanımda daha sonra 2.ayına kadar eşimle yıkadık 2.ayından beri kuzumu kendim yıkıyorum filesine yatırıpşimdilik rahat oluyor bakalım biraz büyüyünce zorlaşıcak sanırım ..
1kız+1oğul +1minnak oğluş daha
Kayıtlı Üye
20 günlük bir anneyim 3,günden beri yalnız bakıyorum kızıma we ilk banyosunuda kendim yaptırdım şimdi 2 günde bir yıkıyorum...
küwet filesi çok rahat oluyor ona yatırıyorum önce ön ytarafını, boynunu koltuk altlarını we kukusunu yıkıyorum... sonra yüzüstü çewiriyorum kafasına arkadan su döküorum kulklarına su kaçmamasına dikkat ediorum dötünü başını yıkayıp hemen kaldırıyorum..
canm bende hep kendim yıkıyorum iki kızıımıda kendim yıkadım benim yıkayış tarzım farklı gelebilir ama çok rahat ediyorum ben banyoda oturaga oturuyorum şortla kızımıda dizime yatırıyorum önce göbek kısmını yıkıyorum ters çevirip sırtını felan sonra kafasını sonrada oturur şekilde bol bol su döküyorum çok seviyor bide elimden kayar die korkun olursa bacagının üzerine yüz havlusu ser onun üzerinde yıka çok eglenceli tavsiye ederim
2 mayıs hedef 68
Kayıtlı Üye
bebısım 37 gunluk 20.gunden berı ewde tekım. aksamları babasıyla yıkıyorum tek basıma henuz cesaret edemıyorum. banyo sungerımız war cok rahat kuvetın ıcıne sungerı koyup yıkıyıverıyoruz.
ben oğlum 10 günlükken tek başıma yıkamaya başladım, hala tek yıkıyorum. bebek küvetini hiç kullanmadım. ben soyunup oğlumu kucagıma alıp küvete giriyorum. su an 8 aylık oldugu için hem ayakta durmak istiyor hem o kadar büyük olmadıgı için onu ayakta dururken tutmam ve o arada yıkamam gerekiyor. koltukaltından ona destek olarak musluktan akan suyun altına elimi koyup şap şap ses çıkarıp onu özendirerek başlıyorum.bir eline de oyuncagını veriyorum o suyla ve oyuncagıyla oynarken once bacaklarını ayaklarnıı sabunluyorum sonra yukarı dogru cıkıp en son başını yıkıyorum. artık su yutunca elimle silip ona yardımcı olmuyorum ki su yutmaktan ve sudan korkmasın. duraklayıp suyu yutup oyununa devam ediyor. sonra eşime sesleniyorum havluyu ısıtıp bize tutuyor onun yardımıyla cıkıyoruz banyodan.bayanssulusmile
bir de banyo şarkısı besteleyip sadece banyoda soyleyin tavsiye ederim hem cok egleniyorlar hem banyo korkusunu yatıştırmış, banyonun korkulacak degil eglenilecek bir yer oldugu mesajını vermiş oluyorsunuz...
burda eve ebe geliyor.10 gün boyunca nasil yedirecegini nasil yikayacagini yani kisaca herseyiyle ilgilendi.canli bir sekilde.10 günden sonra kendim yikadim.15 aylik yine yikayabilirsin.6 aylikken küvete su doldururdum kulaklarini gecmeyeecek kadar.kafasinin altina kiyafetlerini koyardim.öyle yikardim 15 aylikkende suyu doldururdum.icine oyuncaklarini atardim hem onunla oynuyormus gibi yapardim bi yandanda caktirmadan keselerdim.ama sac kismina gelince hep aglardi.simdide öyle.