Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canım benim bebeğimde 4 aylık ve kulplu bardak tipi vee nin suluğu var oldukçada emniyetli kendi emdikçe su geliyor fazlası boğazında birikipte boğulma tehlikesi olmuyor yani bende biberonla veriyordum ama emmeyip ağzında beklettiğinde su kendiliğinden ağzına akıyor ve yutarken tehlike oluşturabilir diye şuanda kullandığım daha iyi tavsiye ederim canım:)
ben kaşıkla veriyordum 4 aylık oğluma.şimdi ise suluk aldım alıştırma bardağı diye geçiyor kendisi akmıyor çektikçe geliyor ama henüz alışamadı oğlum.sadece gördükçe renkleri dikkatini çekiyor:ecrin_bebek:
kızım 9 aylık,bardakla içince boğulacak gibi oluyordu,damlatmaz bardak aldım ona alışamadı,çok kuvvetli çekince ancak su geliyordu,alıştırma bardağı aldım rahat ettim,küçücük bi de eliyle tutup kendi de içiyo
yaa arkadaşlar bebeişlerinize su alışkanlığını nasıl kazandırdınız ben birtürlü içiremiyorum 5 buçuk aylık kaşıkla birkaç kaşık içiyo okadar ısrar edersem ağlıyo doktorda en az 400ml içmesi lazım dedi anne sütü almıyo mamayla besleniyo ek besinde tattırmaya başladım ama suyu sevdiremedim varmı bir öneriniz yönteminiz?
yaa arkadaşlar benim oğluşumm 4.5 aylık ama ben su vermiyorum hala doktor gerek yok dedi ama çevremde kiler veriyo ek mama bile veriyo sizce vermelimiyim vermem lazımsa ne kadar vermeliyim cvp lar için şimdiden teşekkürler