How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Beslenmesi Bebeklerinize suyunu neyle veriyorsunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tubilay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
91
0
96
44
İstanbul
Selam arkadaşlar 8 aylık kızım var ben suyunu biberonla veriyorum ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum sizler neyle veriyorsunuz merak ettim ?

bende biberonla veriyorum ama benimki küçük daha suluk tutumaz canım. aslında sen suluk kullanabilirsin.aventin magic cup ıda olur.

benim kızım da 7 aylık. bazen biberon almak konusunda direniyor. o zaman suyunu kçük bardakta veriyorum. bardakla içmek çok da hoşuna gidiyor.

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar ne marka suluk önerirsiniz peki bizimde zamanımız gelmiş artık anladığım kadarıyla ...

canım benim bebeğimde 4 aylık ve kulplu bardak tipi vee nin suluğu var oldukçada emniyetli kendi emdikçe su geliyor fazlası boğazında birikipte boğulma tehlikesi olmuyor yani bende biberonla veriyordum ama emmeyip ağzında beklettiğinde su kendiliğinden ağzına akıyor ve yutarken tehlike oluşturabilir diye şuanda kullandığım daha iyi tavsiye ederim canım:)

ben kaşıkla veriyordum 4 aylık oğluma.şimdi ise suluk aldım alıştırma bardağı diye geçiyor kendisi akmıyor çektikçe geliyor ama henüz alışamadı oğlum.sadece gördükçe renkleri dikkatini çekiyor:ecrin_bebek:

kızım 9 aylık,bardakla içince boğulacak gibi oluyordu,damlatmaz bardak aldım ona alışamadı,çok kuvvetli çekince ancak su geliyordu,alıştırma bardağı aldım rahat ettim,küçücük bi de eliyle tutup kendi de içiyo

yaa arkadaşlar bebeişlerinize su alışkanlığını nasıl kazandırdınız ben birtürlü içiremiyorum 5 buçuk aylık kaşıkla birkaç kaşık içiyo okadar ısrar edersem ağlıyo doktorda en az 400ml içmesi lazım dedi anne sütü almıyo mamayla besleniyo ek besinde tattırmaya başladım ama suyu sevdiremedim varmı bir öneriniz yönteminiz?

yaa arkadaşlar benim oğluşumm 4.5 aylık ama ben su vermiyorum hala doktor gerek yok dedi ama çevremde kiler veriyo ek mama bile veriyo sizce vermelimiyim vermem lazımsa ne kadar vermeliyim cvp lar için şimdiden teşekkürler

Back