- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ne hissediyorsun ☺8+4,cinsiyet Belli değil :))
Erkek olursa Mert
Kız olursa Sanem
:)) ❤
Kız istiyorum, erkek hissediyorum :)) sağlıklı hayırlı olsun da :)Sen ne hissediyorsun ☺
Yaaaaa bende öyle diyordum hissettiğimde çıktıKız istiyorum, erkek hissediyorum :)) sağlıklı hayırlı olsun da :)
Eşim de erkek çok istiyor :))Yaaaaa bende öyle diyordum hissettiğimde çıktıHayırlısı olsun tabiki ikisi de lazım ☺
Erkekler hep erkek istiyor sanırım benim eşimde öyleydi ve hattaaa sebebi de bi abi şartmış ☺Eşim de erkek çok istiyor :))
İnşallah hayatına doğru insan girer çok seversin ve hemen çocuğunuz olurBekarim evlenince olsun cok istiyorum insallah kizima nisan ogluma buğra![]()
Demek ki hepsinin sebebi aynı :)) benim eşimde öyle ilk Bi oğlumuz olsun, sonra olacak hepsi kız olsun diyor. Başlarında önce abileri olsunmuş:))Erkekler hep erkek istiyor sanırım benim eşimde öyleydi ve hattaaa sebebi de bi abi şartmış ☺
Mantıkları aynı çalışıyor ☺Demek ki hepsinin sebebi aynı :)) benim eşimde öyle ilk Bi oğlumuz olsun, sonra olacak hepsi kız olsun diyor. Başlarında önce abileri olsunmuş:))
Ayyy ne güzel dua aminn hepimize inşallahİnşallah hayatına doğru insan girer çok seversin ve hemen çocuğunuz olur☺
Hahahah olsun Allah iyiliklerini versin, başımızdan eksik etmesin eşlerimiziMantıkları aynı çalışıyor ☺
İnşallahAyyy ne güzel dua aminn hepimize inşallah![]()
İnşallahHahahah olsun Allah iyiliklerini versin, başımızdan eksik etmesin eşlerimizi![]()