- 18 Aralık 2014
- 170
- 35
- 118
- Konu Sahibi juliakin11
Merhaba kızlar size birşey sorucam bebeklerine cici bebe veriyormusunuz? ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğiniz kaç aylıkBen veriyorum. Bir kaç markanınkini denedim ama sevmedi. Cici bebe kullanıyorum ama 3 günde bir bir öğünü için.
Bebeğiniz kaç aylık
Kızım 1 hafta sonra 6 aylik olacak bizde 5 aylık kontrolde hiç kilo almamış boyu uzamamis o yüzden doktorumuz ek gıda başlattı. Günde sebze çorbası yogurt kasik mamasi meyve veriyorum birde sabahları kahvaltı veriyorum cici bebe koyuyorum 3 tane kimisi verme diyor cici bebeyi ama doktorumuz da birşey demedi.Bebeğiniz kac aylık benim oğlum 5 aylık oldu bu ay 300 gram almiş ama hala ek gıda verme diyorlar napıcam lütfennnn 5 aylık olupta ek gida veren varmı yaa mama kesinlikle yemiyor ne biberonla ne kaşıkla
Sadece kahvaltısına koyuyorum 3 tane onun haricinde vermiyorum. Toplum da kimisi ver kimisi verme diyor. Doktorda birşey demedi vera yada verme diye bende sormadımBenim oğlum bi yaşında ama hiç sevmiyor yahuu. Zayıf bi çocuk biraz kilo alsın diye denedim ama olmadı. Sonrasında vazgeçtim zaten sağlıklı olmadığını düşünerek. Evde de yapabilirsin canım internette tarifleri var cicibebe gibi bisküvilerin
Bebeğiniz kac aylık benim oğlum 5 aylık oldu bu ay 300 gram almiş ama hala ek gıda verme diyorlar napıcam lütfennnn 5 aylık olupta ek gida veren varmı yaa mama kesinlikle yemiyor ne biberonla ne kaşıkla
haklısın canım kimi ver diyor kimi verme. Yiyorsa zaten çok az veriyormuşun bi sorun olmazSadece kahvaltısına koyuyorum 3 tane onun haricinde vermiyorum. Toplum da kimisi ver kimisi verme diyor. Doktorda birşey demedi vera yada verme diye bende sormadım
Cici bebenin etimek olan ekmeginden de verilebilir az labne yumurta sarısı zeytin kariştirip hem sekerde yok daha sağlikli 1 ondan 1 gun ondan paslaşabiliriz aslındahaklısın canım kimi ver diyor kimi verme. Yiyorsa zaten çok az veriyormuşun bi sorun olmaz
Sen karışım mı yapıyorsun kahvaltıyı. Yoksa ayrı ayrı mı yediriyorsun yiyecekleri. Karıştırıyorsan neyle seyreltıyorsun , sumu yoksa ıhlamur falan mı?Cici bebenin etimek olan ekmeginden de verilebilir az labne yumurta sarısı zeytin kariştirip hem sekerde yok daha sağlikli 1 ondan 1 gun ondan paslaşabiliriz aslında
Az suyla ama sen istersen mama veya anne sütüyle yapabilirsin..Kaç aylık bebeğinSen karışım mı yapıyorsun kahvaltıyı. Yoksa ayrı ayrı mı yediriyorsun yiyecekleri. Karıştırıyorsan neyle seyreltıyorsun , sumu yoksa ıhlamur falan mı?
Benim bebegin 5 aylik sutüm yetmiyor bu ay sadce 300 gram almis herkes ek gida verme diyor ama kimseyi dinlemiycem arkadasimin doktoru onun oglu 4 aylil ken ek gidalara basla demis..Benim oglumda masallah yiyor napalim ya zaten 6inci ayinda basliycaz simdiden azcik azcil verilim dimi amaAz suyla ama sen istersen mama veya anne sütüyle yapabilirsin..Kaç aylık bebeğin
Tam bir yaşında . Emmiyor beni uzun zamandırAz suyla ama sen istersen mama veya anne sütüyle yapabilirsin..Kaç aylık bebeğin
Bizim doktorumuz da 4 aylıkken yavaş yavaş başla demişti. İlk ek gıdamız meyve püreleri hafif hafif meyve suları ve yoğurttu. Başlayabilirsin bence sonuçta devam sütüyle tüm vitamini ni alıcak ama ek gıdayla da desteklemiş olursun . Birdee az kilo aldıysa mamanızı değiştirebilirsiniz. Benim oğlum da önce aptamil içiyordu gayet iiyi kilo aldı sonra biryere tatile gittik orada bulamadık bebelac başladık hiç kilo almadı yine değiştirdik başka bir marka ile o zaman toparlanmaya başladı.Benim bebegin 5 aylik sutüm yetmiyor bu ay sadce 300 gram almis herkes ek gida verme diyor ama kimseyi dinlemiycem arkadasimin doktoru onun oglu 4 aylil ken ek gidalara basla demis..Benim oglumda masallah yiyor napalim ya zaten 6inci ayinda basliycaz simdiden azcik azcil verilim dimi ama
Oglum 5.aylik suan cnm 37 haftalik dogdu 2300 kiloyduTam bir yaşında . Emmiyor beni uzun zamandırmama ile devam ediyoruz , çok iştahsız bir çocuk ne yapıcamı bilmiyorum . Birgün severek yediğini diğer gün ağzına sürmüyor ve zayıf ta .
9 kg şuanda. Sizinki kaç aylık ? Severek yiyormu ek gıdaları