Bebek Beslenmesi Bebeklerinize cici bebe veriyormusunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bebeğiniz kac aylık benim oğlum 5 aylık oldu bu ay 300 gram almiş ama hala ek gıda verme diyorlar napıcam lütfennnn 5 aylık olupta ek gida veren varmı yaa mama kesinlikle yemiyor ne biberonla ne kaşıkla

Ben veriyorum. Bir kaç markanınkini denedim ama sevmedi. Cici bebe kullanıyorum ama 3 günde bir bir öğünü için.

Benim oğlum bi yaşında ama hiç sevmiyor yahuu. Zayıf bi çocuk biraz kilo alsın diye denedim ama olmadı. Sonrasında vazgeçtim zaten sağlıklı olmadığını düşünerek. Evde de yapabilirsin canım internette tarifleri var cicibebe gibi bisküvilerin

Bebeğiniz kac aylık benim oğlum 5 aylık oldu bu ay 300 gram almiş ama hala ek gıda verme diyorlar napıcam lütfennnn 5 aylık olupta ek gida veren varmı yaa mama kesinlikle yemiyor ne biberonla ne kaşıkla
Kızım 1 hafta sonra 6 aylik olacak bizde 5 aylık kontrolde hiç kilo almamış boyu uzamamis o yüzden doktorumuz ek gıda başlattı. Günde sebze çorbası yogurt kasik mamasi meyve veriyorum birde sabahları kahvaltı veriyorum cici bebe koyuyorum 3 tane kimisi verme diyor cici bebeyi ama doktorumuz da birşey demedi.

Benim oğlum bi yaşında ama hiç sevmiyor yahuu. Zayıf bi çocuk biraz kilo alsın diye denedim ama olmadı. Sonrasında vazgeçtim zaten sağlıklı olmadığını düşünerek. Evde de yapabilirsin canım internette tarifleri var cicibebe gibi bisküvilerin
Sadece kahvaltısına koyuyorum 3 tane onun haricinde vermiyorum. Toplum da kimisi ver kimisi verme diyor. Doktorda birşey demedi vera yada verme diye bende sormadım

Ben 5. Aya yeni girmişti evde yoğurt mayaliyip veriyordum.
5. Ay biterken sebze çorbasına başladım.
Doktorum kontrolünde oldu yani bir sakınca yok. Süt yetmiyorsa verebilirsin ama dikkatli olmak gerekiyor yutmayi çok iyi beceremiyor

11 aylik kizim var cici bebe kesinlikle vermedim. İçinde şeker var zaten biliyorsundur.
Kendim bebe buskivisi yaptım çok lezzetli oluyor bazen ben bile yiyorum.
9. Aydan sonra kendim yapmaya yetisemez oldum hipp in elmalı sekersiz bebe biskuvisini kullanmaya başladım.
Doktorum cicibebe konusunda uyarmisti sekersiz olanları var onları tercih et demişti bende öyle yapıyorum.

Sagliksiz bi urun oldugunu dusunup kizima hicvermedin. 2 yasinda suan. Gecenlerde gordum hunnap markasinin bebe biskuvisi cikmis
Keci sutlu
Hurma pekmezi
Tam bugday unu
Keciboynuzu unu
Bunlarvaricinde. Glikoz koruyucu katki maddesi renklendirici vs yok icinde.
Arada atistirmalik olarak eline vermek icin guzel bence. Bir yere giderken vs yanimda tasiyorum iyioluyor.
Yine arada atistirmalik olarak hipp inkinin kullandim

Cici bebenin etimek olan ekmeginden de verilebilir az labne yumurta sarısı zeytin kariştirip hem sekerde yok daha sağlikli 1 ondan 1 gun ondan paslaşabiliriz aslında
Sen karışım mı yapıyorsun kahvaltıyı. Yoksa ayrı ayrı mı yediriyorsun yiyecekleri. Karıştırıyorsan neyle seyreltıyorsun , sumu yoksa ıhlamur falan mı?

Az suyla ama sen istersen mama veya anne sütüyle yapabilirsin..Kaç aylık bebeğin
Benim bebegin 5 aylik sutüm yetmiyor bu ay sadce 300 gram almis herkes ek gida verme diyor ama kimseyi dinlemiycem arkadasimin doktoru onun oglu 4 aylil ken ek gidalara basla demis..Benim oglumda masallah yiyor napalim ya zaten 6inci ayinda basliycaz simdiden azcik azcil verilim dimi ama

Az suyla ama sen istersen mama veya anne sütüyle yapabilirsin..Kaç aylık bebeğin
Tam bir yaşında . Emmiyor beni uzun zamandır :( mama ile devam ediyoruz , çok iştahsız bir çocuk ne yapıcamı bilmiyorum . Birgün severek yediğini diğer gün ağzına sürmüyor ve zayıf ta . :( 9 kg şuanda. Sizinki kaç aylık ? Severek yiyormu ek gıdaları

Benim bebegin 5 aylik sutüm yetmiyor bu ay sadce 300 gram almis herkes ek gida verme diyor ama kimseyi dinlemiycem arkadasimin doktoru onun oglu 4 aylil ken ek gidalara basla demis..Benim oglumda masallah yiyor napalim ya zaten 6inci ayinda basliycaz simdiden azcik azcil verilim dimi ama
Bizim doktorumuz da 4 aylıkken yavaş yavaş başla demişti. İlk ek gıdamız meyve püreleri hafif hafif meyve suları ve yoğurttu. Başlayabilirsin bence sonuçta devam sütüyle tüm vitamini ni alıcak ama ek gıdayla da desteklemiş olursun . Birdee az kilo aldıysa mamanızı değiştirebilirsiniz. Benim oğlum da önce aptamil içiyordu gayet iiyi kilo aldı sonra biryere tatile gittik orada bulamadık bebelac başladık hiç kilo almadı yine değiştirdik başka bir marka ile o zaman toparlanmaya başladı.

Tam bir yaşında . Emmiyor beni uzun zamandır :KK43: mama ile devam ediyoruz , çok iştahsız bir çocuk ne yapıcamı bilmiyorum . Birgün severek yediğini diğer gün ağzına sürmüyor ve zayıf ta . :KK43: 9 kg şuanda. Sizinki kaç aylık ? Severek yiyormu ek gıdaları
Oglum 5.aylik suan cnm 37 haftalik dogdu 2300 kiloydu:( suan 5 aylik 6400 gram 65 cm... Ama uzulme kilosu kotu degil sagliklimi sen ona bak benim dedigim gibi degisik degisik yap ver bak ben mesela oglen hemen 1 kasik tarhana yapicam..ek gidalara kacinci ayinda basladi

Back
X