• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebekleriniz ne zaman döndü bayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
E

EU1

Ziyaretçi
biz 5 aylık olduk ama hala dönemiyoruz yüz üstü yatırıyorum çırpınıyor emeklemek için ama sırt üstü yatarken kayıp gidiyor dönmeyi beceremiyor vakti gelince döner diyorlar bakalım hayırlısı sizinkilerde mi öyle yoksa biz biraz tembelmiyiz?

canımbenim bu her bebeğe göre değişir benim kızım 3 aylıkken dönüyordu şimdi 5 aylık emekleyemiyor sadece sürünüyor ve yuvarlanıyor halının bır ucuna koyuyorum bi gelip bakıyorum halının diğer ucunda kız sen ne yaptın diyorum hoşuna gidiyor heralde gülerek tepki veriyor seninkide başlar yakın zamanda

canım benimki de 3 aylıkken dönmeye başladı
şimdi ufak ufak sürünüyor
özellikle bir yerden destek aldımı bayağı gidiyor
ama bebişten bebişe çok değişiyormuş

Canım,benim oğluşum sırtüstü yatarken yüzüstü dönebiliyor.ama henüz yüzüstünden sırtüstüne dönmedi.öne doğru değilde geriye doğru gidiyor oğluşum.geri geri sürünüyor:)son iki gündürde çok hareketli.kucağımdayken bile sürekli bacakları,kolları oynuyor:))

bizimkide 4 aylıkken dönmeye başladı şimdi öne doğru gelmeye çalışıyor ama geri gidiyor sürünüyor dişide çıkacak galiba.

Benim kizimda donemiyo cunku benim halilar uzun tuylu ve agzina aliyo altina birsey de sersem onu geciyo.Donemiyo ama surunuyo yuz ustu.Birde benim kizin ellerinden degil parmagindan bile tutsan baslicak kalkamaya yurumeye.Benim kiz emeklemeden yurucek galiba.

Ay dun bide baktimki hanim ayagini agzina almis sok oldum derlerdide nasil becerecek derdim hay allahim bakalim daha neler gorucez :))

bu aylarda genelde ayaklarını agızlarına getırıyorlar canım yenı hareketlerı bu annıs

evet kızlar yaa benim kızım da ayaklarını sürekli ağzına götürüyo
daha neler görüzec bakalım
buarada benim Ada'm 3 aylıkken dönmeye başladı şimdi mümkün değil yerinde durmuyo altını değiştirmek bile çok zorlaştı :)

benim berrak cığımda 4 ay 2 haftalıkken nihayet dönmeyi başardı yani henüz 1 hafta oldu .sırt üstü yatarken yüzüstü dönüyor ancak henüz altta kalan kolunu çekemediği zamanlar olabiliyor..ayaklar hep havada elleriyle tutuyor bazen ağzına götürüyor bazende çorabını çekip çıkarıyor..henüz yüzüstü yatarken sırtüstü dönemiyor..

ooooo sizinkilerin yanında biz biraz tembeliz herhalde dönemiyor ama ayaklarıyla çok güzel oynuyor bayılıyorum gezmeyi çok seviyor elimle tutup gezdiriyorum emeklemeden yüriyecek herhalde diyorum bakalım hayırlısı

benimki kendi ekseni etrafında dönüyor. sırt üstüyken yüzüstü oluyor fakat tekrar sırt üstü olamıyor sinirlenip ağlıyor. popoyu kaldırarak sürünmeye çalısıyor ama. he son 2 gündürde ayakları hep ağzında :)

ooooo sizinkilerin yanında biz biraz tembeliz herhalde dönemiyor ama ayaklarıyla çok güzel oynuyor bayılıyorum gezmeyi çok seviyor elimle tutup gezdiriyorum emeklemeden yüriyecek herhalde diyorum bakalım hayırlısı

ne güzel benimki hiç adım atmıyor :çok üzgünüm:

hepsi aynı bu cadıların walla bizimkide dönüyor ama tekrar sırtüstü gelemiyor biraz öyle kalınca da kızıp bağırıyor çevirdiğimiz anda da hoop tekrar dönüyor popoyu kaldırıyor hep aynı yalnız ben yürütmeyi hiç denemdim daha

benim kızım da4 ay 1 haftalıkken dönmeye başladı.özellikle altını açtığımda çok çırpınıp ayaklarını
tepikliyor.Ayağını tutmaya çalışırken dönüveriyor.bebeğin kilosunu yazmamışsın,tombiş de ondan mı dönemiyor acaba diye düşündüm.benim kızımbiraz zayıfça amaçok hareketli.

bayanlar çok mutluyum 5 ay 10 günlük bugün oğlum döndü demekki sizlerle paylaşmam gerekiyormuş askerde olan babamızada hemen söyledik döndü diye oda çok sevindi..

insan nne olunca nelerle mutlu oluyo di mi ilk döndüğünde ben de çok sevinmiştim bizimki toplu biraz bir arkadaşımızın çocuğu da topluydu ve 1.5 yaşında hala dönemiyordu yattığı yerden kalkamıyordu gerçi onlar hiç yere bırakmamışlardı hep kucaktaydı öyle olur diye çok korkuyordum neyse ki 4 aylıkken döndü benim kızım da

Back