• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebekleriniz nasıl uyuyor??nerde uyuyorrr???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bidik1983

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
644
479
73
Selam arkadaşlar,

Çok önemli bir sorunla hepimiz karşı karşıyayız..Dünyaya gelmeleri onlarla zaman harcamak vakit geçirmek bir harika ama şu uykularımız :)))

Hemen konuya geçelim..

Benim kızım 11,5 aylık oluyor. 3 ekim de 1 yaşında yani..

Açıkça söylemek gerekirse bizim yanımızda yatıyor..
Tatile gitmeden önce geceleri hiç kalkmıyordu sabah karşı 5 ile 6 arası kalkar sütünü verirdim sonra da yine 2 saat uyurdu..
ama tatile gittik tüm düzen şaştı herhalde sıcaklardan olsa gerek.. :( ki o zaman da yanımızda yatıyordu..

şimdi yeni yeni düzene oturtturdum.yine 1 kere kalkıyor 2 gecedir. :) ama 3 gibi falan sonra sabah 6,30'a kadar uyuyor yine bir süt 8-8,30 kalkıyor.

ve asıl mesele nasıl uyutuyorsunuz ben biberonu veriyorum.akşam uykusunda biberonla beraber yatakta yatarken uyuyor bazen ben bile yanında uyuyorum :)

gündüzleri de bazen öyle oluyor biberonla meyve suyu falan veriyorum su veriyorum uyuyor bazen bebek arabasında bazen kucakta..Sallamak yok bizde cunku..

sizinkiler nasıl uyuyor nerde uyuyor?gece kalkıyorlar mı?

herkese selam olsun..sevgilerrr

Selam arkadaşlar,

Çok önemli bir sorunla hepimiz karşı karşıyayız..Dünyaya gelmeleri onlarla zaman harcamak vakit geçirmek bir harika ama şu uykularımız :)))

Hemen konuya geçelim..

Benim kızım 11,5 aylık oluyor. 3 ekim de 1 yaşında yani..

Açıkça söylemek gerekirse bizim yanımızda yatıyor..
Tatile gitmeden önce geceleri hiç kalkmıyordu sabah karşı 5 ile 6 arası kalkar sütünü verirdim sonra da yine 2 saat uyurdu..
ama tatile gittik tüm düzen şaştı herhalde sıcaklardan olsa gerek.. :( ki o zaman da yanımızda yatıyordu..

şimdi yeni yeni düzene oturtturdum.yine 1 kere kalkıyor 2 gecedir. :) ama 3 gibi falan sonra sabah 6,30'a kadar uyuyor yine bir süt 8-8,30 kalkıyor.

ve asıl mesele nasıl uyutuyorsunuz ben biberonu veriyorum.akşam uykusunda biberonla beraber yatakta yatarken uyuyor bazen ben bile yanında uyuyorum :)

gündüzleri de bazen öyle oluyor biberonla meyve suyu falan veriyorum su veriyorum uyuyor bazen bebek arabasında bazen kucakta..Sallamak yok bizde cunku..

sizinkiler nasıl uyuyor nerde uyuyor?gece kalkıyorlar mı?

herkese selam olsun..sevgilerrr

kızım 18 aylık kendisi uyur
genelde karnını doyurup yatırırım ama gece mamaya uyanır biberonunu veririm mamasını içer ve uyur
kendi yatagında uyur yanımızda şimdiye kadar hiç yatmadı beraber uyumadık biz

Oğlum 8 aylık..
Hiç bi zaman yanımıza yatırmadım,beşiğinde yatmaya alışık
Uyku düzeni az çok belli olduğu için uykusu gelmeye yakın beşiğine yatırırım,beraber oyun oynarız..Sonra da ben hafif beşiğini sallarım uyur o da

benim ki emerek uyuyor ben evdeyken,işteyken bakıcısı kucağında sallayıp uyutuyor.ben de yanımda yatmaya alıştırmak istemiyorum ama bazı geceler çok mızmızlanıyor yanıma alıyorum uyuyup kalıyoruz ama ben uyanıca yatağına yatırıyorum.15 aylık kızım.emzirme dönemi bitince nasıl uyutacam hiç bi fikrim yok...

Back