Bebekleriniz mama sandalyesinde mi yemek yiyor

happiness s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
470
1.061
Delirmek üzereyim. 1 yaşında kahvaltı öğle yemeği yok yemiyor. Çeşit çeşit yapsam da işe yaramıyor. Mama sandalyesinde çok sıkılıyor . Acaba ondan olabilir mi? Yerde bir örtü sererek yedirmek mantıklı olabilir mi? Sizin bebekleriniz yemeklerini nasıl yiyor?

Mama sandalyesi harici de yedigi oluyor ama genelde kendi duzenini ariyor. Bende mama sandalyesinde oturtmaya inat ediyorum arada kriz ciksada

Valla benim ki 2 yaşına kadar mama sandalyesinde yedi sonra normal sandalyeye geçti bizimle masada yedi. Ama en iyi yemeği yere sofra serdiğim zaman yiyor

Mama sandalyesine inat edip orda yedirdim hep. 20 aylıkken falan da normal sandalyeye geçtik ama boşuna kendimi yormuşum. Yok sadece mama sandalyesinde yesin, sadece yatağında uyusun, sadece odasında emsin diye diye kendimi yormuşum. Şimdi duruma göre yerde de yiyoruz, masada da yiyoruz. Rahat annelerin çocukları daha özgüvenli oluyor bence

1 yaşında ve oturabildikten sonra hep oturdu. Direksiyon aldım mama sandalyesi için arada oynuyor onunla . Oyuncak alabilirsiniz isterseniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…