• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeklerin yaşını gösteren çizelge

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

tweety8390

yavuz selimin annesi
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
33
0
86
34
Afyon
kızlar şu bebeklerimizin yaş profilini gösteren görüntüyü nasıl yapıyoruz yardımcı olurmusunuz

ayy bende onu sordum sordum kımse yardımcı olmadı trickerfactory e gir orda britday fılan yazıyo altda link ona tıkla doğum tarıhını fılan yaz nexct cetvelı sec next de gıdıcek seklı sec nextde en son tablo tamamlanıyo altda url adresı var onu profılındekı cızelgeye yapıstır oldu :d

evet ben de yapamadım, yapıyorum da adresi yapıştırıp değişiklikleri kaydet dediğimde "Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun." diye uyarı veriyor. yardıımmm......

en sonda yazan kısmı yazmıyosun ımg mı ne yazıyo trıckerfactory sıte cnm baska sıteye gırıyosun

kızlar sanırım ticker yapmak için belirli bir mesaj sayısına ulaşmak lazım bende avatar resmime bebeğimin resmini koymak istiyorum nasıl yapıyorsunuz bi türlü olmadı

canım kullanıcı panalinden değiştirebilirsin avatar değiştir yada profil resmini değiştir diye yerler var oradan koyabilirsin resmi....

Back