merhaba arkadaslar. bu ılac tamamıyle bıtkıselmıs bebegı sakınlestırıyo.ama her nedense bızım doktor önermedi.ama öneren doktorlarda var .aranızda bu ılacı kullanıp gercekten yararını gören varmı...
merhaba arkadaslar. bu ılac tamamıyle bıtkıselmıs bebegı sakınlestırıyo.ama her nedense bızım doktor önermedi.ama öneren doktorlarda var .aranızda bu ılacı kullanıp gercekten yararını gören varmı...
ya ama benim 6 aylık uyumuyoooo deli oluyom resmen ilacın ismini yazarmısınız tekrar...
kızlar bebeklerinize vermeyin böle şeyler.yazık günah yaaa.bünyeleri kaldırmaz.o ilaçı sinir hastaları içiyor yaa.nasıl kıyıyorsunuz minicik bebelere.sakın.ve de bu tür ilaçlar erkek çocukları kısır yapıyor diye biliyorum.benim bi akraba var.o çocuğuna uykusu için ilaç vermiş.adam kısır olmuş.doktorunada demiş ben böle böle ilaç verdim bebekken diye.dr da çocuğunun olmamasının sebebi bu ilaçtır demiş.sora tüp bebek yaptı bilmem kaç denemeden sonra oldu bebeği.benim oğlumda hiç uyumaz gündüz 1 saat uyur okadar.hiç düşünmedim ilç vererek uyutmayııı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?