bebeklerin uyku düzeni icin baybay ilacını kullanan warmı

ALLAH yardim etsin hepinize ben cok cektim 3 yasina kadar sabaha kadar hic susmadan agladi oglum.. nedensizz hicbir hastaligi yokken bitirdi beni resmen.. gunde 1 saatlik uykuyla dolastim kabus gibi 3yillll...

Büyük oglumu ayagimda sallayarak uyuturdum 5 yasina kadar canimi cikardi söylenirdim kücük kendi uyuyor ama gecenin bi vakti uyandimi aglamaktan durmuyo sabah 5 dede her sabah calar saat gibi agliyor.Yinede ben böyle bi ilac vermeyi düsünmem.Herkes tamamen bitkisel yan etkisi yok diye yazmis nasil emin olursunuz sasirdim.Bitkisel olunca bisi olmaz önyargisini nerden kazandinizki bir sürü zehirli bitki ve daha ne oldugu anlasilmayanlar var nasil güvenirsiniz bilmediginiz bir seye.Doktor öneriyorsa recete yazip oda tamam ama önermeyen doktorlarda varmis.Hele kulaktan duyma ile cocuga ilac vermek cok tehlikeli.

slm arkadaslar oglum 8 aylık ve gecelerı hala uyumuyo.butun gece elım besıkte sallıyorum.sallamayı bırakınca aglıyo.napıcagımı sasırdım.gecelerı uyku dıye bısey kalmadı 8 aydır.oncelerı gaz var dıye uyumuyodu sımdıde huysuzlugundan uyumuyo.denemedıgım yontem kalmadı.artık bende caresızlıkten uyku ılacı vermeyı dusunuyorum.eger bun uda yapmazsam delırıcem artık kafayı sıyırmak uzereyım.nurse harveys dıye bı ılac varmıs bu ılacı kullanan arkadaslar varmı.nası bı faydasını gorebıldınızmı?yardımccı olursnz cok sevınırım.yada bu baybay ılacı nası bı ılac ne olur acıl yardım edın arkadasalar....:84:

kesinlikle kullanmayın. eczacılara danışın isterseniz birçok psikotik ilaç bitkisel kaynaklı zaten ve bu onların zararsız olduğu anlamına asla gelmez.
uyku yapan her ilaç bebeğin kognitif yani bilişsel gelişimini de etkiler unutmayın.

merhaba afb; size özelden yazacaktım ama ekli olmadığınız için kabul edilmiyor.. çok olmuş siz bunları yazalı, inş. görürsünüz.. benim oğlumda 2 yaşında öğlen uykusunu bıraktı ama akşamları erken yatıyordu ve genelde deliksiz gece uyuyordu şuan 3 buçuk yaşında gündüzde akşamda uykusuzluktan ölüyo ama yinede yatağa girmiyor ve sabah çok erken kalktığı için gün boyu mızmızlığı iştahsızlığı cabası.. sizin durumunuz neoldu kızınız5-6 yaşlarına gelmiştir artık hala aynımı? yada bir çöüzm bulabildiniz mi? düzeldimi? ya budurumun geçici olduğunu düşünmek istiyorum.. çok zorlanıyorum ne yapacağımada karar veremiyorum şuan kendi haline bıraktık ve durum bu, ama öbür türlüde inatlaşma ve çatışma yaşıyoruz,,, sonraki sürecinizi bana yazarsanız çok sevinirim bir umut.. bir çözümm.. hani kendiliğinden düzeldi deseniz o bile yetecek :18:

Çok şükür Allah yardımcınız olsun benim oğlum 2 yaşına girecek gündüz uykumuz 15 dk gün boyu akşam 11 olduğunda uyur sabah 8 9 gibi kalkar hep böyleydi ama gündüz uyulmadığı için işlerim kalıyor buda sinirlerimi bozuyor ben kızımda ataraks kullanmıştım Dr vermişti uyuyordu ama oğlum eksik ve zayıf doğduğu için vermedim ama Dr danışıp gündüz uyuması için uygun görürse alırım uyku bebek gelişiminde önemli kolay gelsin biz annelere

Kızlar doktorların bile önermediği bir ilacı kullanmayı nasıl uygun görüyorsunuz? Her bitkisel denilene güvenebilir misiniz? Birde tavsiye ediyorsunuz. Benim 25 aylık kızımın uykuyla asla arası iyi olmadı çünkü benimde iyi değil. Keşke babasına çekseydi. Ama onu ilaçla uyutmayı hiç denemedim. Duş aldırmak güzel bir ninni yada kitap uyarıcıları azaltmak en güzeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…