Bebek Beslenmesi bebeklerin altını değiştirirken ıslak mendillemi yoksa kendiniz bezle mi siliyorsunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
pamuğu ılık suya batırıp oyle sılıyorum ıslak mendıl cok zorda kalmadıkca kullanmıorum o da unıbaby yenıdogan ıslak mendılı...

Mother care ve e bebekte alt değiştirmede kullanmak için özel pamuklar var. Makyaj temizleme pamuklarının büyükleri gibi. Kızım doğduğundan beri ılık suyla bu pamukalrı kullanıyorum çok rahat ediyorum. Pişik için bize de mantar kremi öneren oldu ama bana sağlıksız geliyor neticede bakteri florası oluşturmaya çalışıyor bebekler bunu ilaçla bozmanın ne anlamı var?

pamugu islatip kullaniyorum ve ardindan bebek yagi surup oyle bagliyorum bezini. bebek hemsiresi bir arkadasim tavsiye etmisti bu yontemi. 13 aylik oldu kizim hicbir sorun yasamadik. disaridayken unibaby kullaniyorum ama icime sinmiyor benim. onunda kokusu var. tuvalet egitimine kadar boyle devam edecegim.

hatta hafif sıcak su ile yapıyorum.kızım pek keyfleniyor altını açarken =))

uni babbyyy kesinlikle ilk günden itibaren 3 aydır kullanıyorum hiç bi sıkıntı yokkk. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…