Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
uni babyi tek gecerim. her markette bulamiyorum ama. bir defa da primanin yeni doganini kullandim hemen pisik yapti. gecici olarak da dalinin organik yenidogan islak medilini aldim. ondan da memnun kaldim ancak unibabyi degismem.
yıkıyorum her açtığımda,dışardaysak da ıslak mendili suyla yıkayıp öyle siliyorum,doğal yazanların içinde bile kimyasallar var,su gibisi yok ve hiç bir krem falan da sürmedim daha ne pişik kremi ne losyon,hiç de pişik olmadı hatta kızarıklık bile olmadı o yaz sıcaklarında,yapabiliyorsa yıka derim,zaten alışınca silmekten kolay oluyor
Islak mendil ne marka olursa olsun tahriş edebiliyor bebeklerin altını yengem bir kaba su koyup içine 5-6 parça pamuk atıyor çok rahat valla hem de bebeğimizin altı pişik olmuyo kızarmıyor deneyin hem çok rahat hem de bebek için çok sağlıklı valla
evdeysem yada bir yakınımın evindeysem mutlaka yıkıyorum ama yıkama imkanım yoksa ıslak mendili sıcak su ile yıkayıp onunla siliyorum sonrada iyice kuruluyorum,
bir sürü mendil çeşiti var parfümlüsü, kremlisi hangisi su kadar doğal olabilir ki, mutlaka içerdikleri kimyasalların yan etkileride olacaktır
pamuk+ılık su hem temiz hem sağlıklı.
en doğal ıslak mendilin içinde bile alkol var birsürü kimyasal var. alışınca çok kolay oluyor bebeğimin bir su kabı var hamdolsun evde doğal gaz var sürekli sıcak su var bu kadar imkan varken ıslak mendili kullanmam dedim alıştım zaten pamukla silmeye hem çok da ekonomik. bir koca paket pamuk 4 lira filan ve epey de gidiyor 15-20 gün filan.günde 10 bez değiştiriyorum bir de.
ilk aylar çok kızım çok hassas olduğu için pamuk ve ılık su kullandık şimdi 8,5 aylık3, ayıdan beri uni baby kullanıyorum kimyasal olmadığını kendiniz test edebilirsiniz saf pamuğu ıslatıp kokusunu kıyaslayın eşimi öyle ikna etim e bebekte baby&me diye pamuk ve saf su diye satılan mendililden aldım öylemi diye kesinlikle tavsiye etemem buram buram parfüm kokuyor uni baby i tek geçerim
ben,pamuk ve gülsuyu kullanmayı düşünüyorum her seferinde gülsuyu olmasa bile ılık su...
ıslak mendil kullanmayı açıkcası düşünmüyorum ben kendi ellerimi bile nadiren silerim onlarla,yapış yapış yapıyor ve kimyasal vardır hepsinde diye düşünüyorum
oğlum şu an 6 aylık doğduğundan itibaren hep ıslak mendil kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım.birtek 23 günlüktü sünnet olduğunda 1 hafta boyunca kaynatılmış soğumuş suyla pamuğu ıslatıp silmiştim sonra yine ıslak mendile döndüm
asla ıslak mendil kullanmam.kızım 19 aylık hala ya yıkarım yada peçeteyi ılık suyla ıslatır silerim.ıslak mendil bile kullanmak zorunda olsam onuda yıkarım öyle silerim.zaten evimiz petekli heryer sıcak o yüzden problem olmuyor.ama dışarı çıktığımızda mecbur unibaby yi kullandım.diğerleri asla almam zaten ellediğim gibi deterjanlı olduğu belli o yüzden kızımın vücuduna da sürmem.
kızım 4 aylık, yeni doğduğunda pamuğu ıslatıp temizlemiştik. ama biraz büyünce ıslak mendile geçtim. Bizde pişik yapmadı. Molfix, prima kullandım. Şimdi de huggies ıslak mendil kullanıyorum. İçinde kimyasal varmış hissiyatı yok. zaten bebekler için üretilmişler.
oğlum 2 aylık doğduğundan beri unibaby kullanıyorum, evdeysek mendili yıkayıp kullanıyorum, dışarıdaysak direk kullanıyorum şimdiye kadar bir sorun yaşamadık, poposunu arada kremleyip banyodan önce yağlıyorum çok hoşuna gidiyor :)