Bebek Beslenmesi bebeklerin altını değiştirirken ıslak mendillemi yoksa kendiniz bezle mi siliyorsunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ben de ilk zamanlar ıslak mendil kullandım. İleri derecede pişik yaptı. Hatta tam olarak pişik de değil, farklı birşeydi. Islak mendili bırakıp bir maşraba aldım, her alt değiştirmede içine biraz ılık su koyup , pamuk ıslatıp siliyorum. İlk zamanlar zahmetli gelmişti ama artık çok koly geliyor. Ayrıntılı silebiliyorum kat yerlerini. İçime siniyor.
Dışarda ıslak mendil kullanmak zorunda kalıyorum. Hemen kızıl noktalar beliriyor.(Markası ne kadar iyi olursa olsun) Neyse ki bu kış günlerinde çok çıkmıyoruz.

iyi kurutmuyor olabilirsin,belki ıslak kalıyordur.ayrıca kullandığın sabun,şampuan vs.den olabilir.belki de bezi çok uzun süre altında bırakıyorsundur aklıma gelenler bunlar

havlusuna sayıp iyice kuruluyorum, şampuanda banyosunda kullandığım vucut şampuanı, bezini de max 4 saatte 1 değiştiriyorum.. ama geceleri uykusu çok açılmasın diye ıslak mendil kullanıyorum ondan mı oluyor acabe? ama yeni doğanlar için olanlardan kullanıyorum olmaması lazım

yıkamaya özen gösteriyorum çişinde ıslak mendil kullanıyorum sonra iice kremliyorum

Ondan oluyordur. Benimkinde bir kere kullansam hemen fark ediyor.Bazı bebekler ileri derecede hassas oluyorlar. Geceleri yıkıyamıyorsanız, benim yöntemi kullanın. Ilık suyla ıslatılmış ve suyu hafif sıkılmış pamuk. Ben gece de yapıyorum bunu uykusu açılmıyor.

kızlar ben primanınkini kullanıyodum ama şimdi babystar ınkini kullanıyorum primanınkiden daha kalın ve daha güzel pişik falanda hiç yapmadı tavsiye ederim deneyin ben yıkamıyorum çünkü bebiş ağlıyo banyo yaparken bile ağlıyo

her kaka yaptığunda yıkıyorum (günde 4-6 kez) buna ramen hala pişik oluyor.. neden anlayamıyorum..

nemli kaldığı için olabilirmi acaba? yıkadıktan sonra güzel kurulanması gerekmiş doktorum yıkamayı önermedi yıkanıyorsa iice kurulanmalı sanırım

Bende ilk zamanlar (sezaryenle doğum yaptığım için) çok ilgilenemedim bebeğimle o zamanlar ıslak mendil kullandık.Ama kendimi toparladıktan sonra hep pamuk ve ılık su kullandım. Çokta kolay oluyor. İçime de siniyor. Pişiğimiz vardı o da geçti bu sayede...

kızım doğduğundan beri bende altını pamukla temizliyorum,sonrada kurulayıp pişik kremini sürüyorum.pamukla temizlemek hiçdaha kolay geliyor bana.misafirliğe gittiğimde sadece 1-2 kez ıslak mendille temizlemişimdir.çok şükür bugüne kadar da hiç pişik olmadı

ben islak mendili cesmede bi guzel yikiyorum sonra kullaniyorum. cok rahat oluyor.

bende ıslak mendilleri yastık kılıfına dolduruyorum makinada yıkıyorum deterjansız çift durulama ile sonra bezleri kurutuyorum altını kirlettiğinde gül suyu ile siliyorum ayrıca pamuk kullanılmasıda önerilmiyor parça parça kalabiliyor

Ablamin 15 aylik kizi var,hala dogdugu gunden beri pamuk ve suyla siliyor. Neden islak mendil kullanmiyorsun dedigimde ''bir kez kendin dene,nasil bir duygu oldugunu bana soyle'' dedi. Denedim ve hak verdim. Sizde deneyin?? Sonucu banada yazin lutfen :))

sadece pamuk+su olan ıslak mendil kullanıyorum. unibaby ve idil.
eşim farklı marka almıştı.mendilim bittiği için onu suda yıkayıp kullanıyorum iki gündür. bence parfümlü, losyonlu mendiileri kullanmayın.

Primanın yeni doğanlarlar için çIkaedığı ıslak mendili kullanıyorum, beyaz paketli olan. Neredeyse doğduğundan beri yaklasık 3 aylık bir süre bugüne kadar herhangi bir olumsuzluğunu yaşamadım tavsiye edebilirim :)

bende primanın beyaz ıslak paketini kullanıyorum ancak arkadaşlar ilk 1-2 ay ılık suya batırıp sabununu yıkatıyorum sonrada yumuşak selpakla kuruluyorum tavsiye ederim arkadaşlar...

makyaj pamuğu kullanılırsa kalıntı kalmıyor tecrübeyle sabittir

yani bebekler çok hassas olduğu için 1-2 ay dikkat etmek gerekiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…