iyi kurutmuyor olabilirsin,belki ıslak kalıyordur.ayrıca kullandığın sabun,şampuan vs.den olabilir.belki de bezi çok uzun süre altında bırakıyorsundur aklıma gelenler bunlar
havlusuna sayıp iyice kuruluyorum, şampuanda banyosunda kullandığım vucut şampuanı, bezini de max 4 saatte 1 değiştiriyorum.. ama geceleri uykusu çok açılmasın diye ıslak mendil kullanıyorum ondan mı oluyor acabe? ama yeni doğanlar için olanlardan kullanıyorum olmaması lazım
her kaka yaptığunda yıkıyorum (günde 4-6 kez) buna ramen hala pişik oluyor.. neden anlayamıyorum..
bende ıslak mendilleri yastık kılıfına dolduruyorum makinada yıkıyorum deterjansız çift durulama ile sonra bezleri kurutuyorum altını kirlettiğinde gül suyu ile siliyorum ayrıca pamuk kullanılmasıda önerilmiyor parça parça kalabiliyor
bende primanın beyaz ıslak paketini kullanıyorum ancak arkadaşlar ilk 1-2 ay[ bebiş kendine gelene kadar çünkü yeni doğum yaptım] ılık suya batırıp sabununu yıkatıyorum sonrada yumuşak selpakla kuruluyorum tavsiye ederim arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?