Bebeklerin akşam doyduğunu nasıl anlarız

Goncagul90

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2024
75
12
8
35
Kızlar akşam az mı yediriyorum çok mu anlamıyorum . 14 aylık kızım var, doktoru reddedene kadar yedir diyor ama çatlar üstüne su içer gece kusar diye zorlamıyorum. Siz uykudan önceki akşam yemeğinde ne kadar besliyorsunuz eliyle reddedene kadar veriyor musunuz yemeğini?

Reddedene kadar veriyorum 21 aylık oğlum. 14 aylıkken de öyleydi. Bazı günler çatlayacak kadar çok yer bazı günler iki kaşık yer birakir hiç belli olmuyor. Karnı doyana kadar yer tadını sevdiyse yani bence doktorun dediği doğru o istedikçe vermek gerekir obezite vs yoksa

Reddedene kadar veriyorum 21 aylık oğlum. 14 aylıkken de öyleydi. Bazı günler çatlayacak kadar çok yer bazı günler iki kaşık yer birakir hiç belli olmuyor. Karnı doyana kadar yer tadını sevdiyse yani bence doktorun dediği doğru o istedikçe vermek gerekir obezite vs yoksa
Yok canım obezite vs., ben açıkçası kusar diye korkuyorum gece, nadir de olsa gece yatarken birkaç kez kustu(fazla yeme kaynaklı, hastalık değil, yedikten sonra üzerine de bol su içmişti) o bende travma oldu koşarak gitmiştim yanına, o nedenle fazla yedirmemeye dikkat ediyordum ama bugün biraz daha fazla vereyim bakalım. Zira gece çiş yapmamaya başladı. Aile hekimi su ve beslenmeye dikkat edin dedi. Teşekkür ederim.

Çocuğunuzun kaşığı agzina almak istememesinden ve arkasını dönüp gitmesinden vs...siz anlarsınız doydugunu.qksam yemeğinde sizinle beraber birşeyler yiyorsa ve çok geç uyumuyorsa muhtemelen aç uyumuyordur.iciniz rahat olsun.ana saat 11 12 leri bulursa açlık hissedebilir o zaman da az bi süt yada birkaç kaşık çorba yada atıştırmalık her ne varsa açlığını yatistirmaniz gerekebilirmrahat olun.ve bebeklerin kendilerini ifade etmelerini izleyin

Çocuğunuzun kaşığı agzina almak istememesinden ve arkasını dönüp gitmesinden vs...siz anlarsınız doydugunu.qksam yemeğinde sizinle beraber birşeyler yiyorsa ve çok geç uyumuyorsa muhtemelen aç uyumuyordur.iciniz rahat olsun.ana saat 11 12 leri bulursa açlık hissedebilir o zaman da az bi süt yada birkaç kaşık çorba yada atıştırmalık her ne varsa açlığını yatistirmaniz gerekebilirmrahat olun.ve bebeklerin kendilerini ifade etmelerini izleyin
uyuma saati en geç 21.00 oluyor. 3 gündür sabah bezi kuru kalkıyor ama kucağıma alınca çişini yapıyor. gece neden idrarını tutuyor anlayamadık. ateşi iştahsızlığı vs hiçbir enfeksiyon belirtisi de yok. gündüz idrar renginde miktarında vs sorun yok ama 2 gecedir gece idrar yapamıyor o nedenle de baskı olunca ağlayarak uyanıyor saatte bir.

Kızlar akşam az mı yediriyorum çok mu anlamıyorum . 14 aylık kızım var, doktoru reddedene kadar yedir diyor ama çatlar üstüne su içer gece kusar diye zorlamıyorum. Siz uykudan önceki akşam yemeğinde ne kadar besliyorsunuz eliyle reddedene kadar veriyor musunuz yemeğini?
Karnı duyduğunda mama sandalyesinde ayağa kalkıp, sırtını döner 😁 bu bazen tabak bitince bazen iki kasikda olur.

13 aylık oğlum var. 210 cc mama içirip hemen peşine sallamaya geçiyorum. Bize yeterli geliyor. Saat en geç 9 da uyur.
Akşam yemeğini 6 gibi yiyor. Ama tıka basa değil. Orta derecede. Ben tam olarak neye takıldığınızı anlamadım. Bebeğiniz çok mu uyanıyor ? Doymadığını mı düşünüyorsunuz bu yüzden

13 aylık oğlum var. 210 cc mama içirip hemen peşine sallamaya geçiyorum. Bize yeterli geliyor. Saat en geç 9 da uyur.
Akşam yemeğini 6 gibi yiyor. Ama tıka basa değil. Orta derecede. Ben tam olarak neye takıldığınızı anlamadım. Bebeğiniz çok mu uyanıyor ? Doymadığını mı düşünüyorsunuz bu yüzden
Aynen saat başı bazen 2 saatte bir uyanıyor bir hastalığı yok bir tek duymaması geldi aklıma

Kızlar bu sling bi nimetmiş ya iki gündür kullanıyorum yavrum rahat uyuyor maşallah 🧿 kullanmakta tereddüt eden varsa kesinlikle tavsiye ediyorum ben rahat ettim çok şükür sizin de aklınızda olsun🌺

Back
X