bebeklerimizle ilk bayramımız...

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
kızlar bebeklerinizle ilk bayramınız nasıl geçti? neler yaptınız? bayram harçlığı veren oldu mu bebeklerinize? biz bayramı evde hasta geçirdik kuzum. birsürü cici almıştık oğluma. sadece ilk gün giyebildi. onda da ateşliydi huzursuzdu. diğer günler evde yattı yavrum. bayram hiç keyifli olmadı :KK43:

ah canım ya geçmiş olsun tekrar üzülme canım iyileşsin kuzunda gerisi önemli değil
bizim bayramımız iyi geçti çok şükür ilk gün eşim çalıştı bende sabah erkenden kardeleni alıp
anneme gittim diğer ziyaretleri hepberaber yaptık ikinci günü ve bugün de gezdik dolaştık gezme işi
en çok kardelenin hoşuna gitti ne zaman arabaya binsek sevinç gösterisi yaptı :)))
hava biraz serin korktum üşütürüm diye ama tedarikli gittim üstünü kalın giydirdim inşallah bişey olmaz
buarada bayram harçlıklarınıda topladı kızım kumbarasına attık :))

Dün eşimle şu harçlık işini konuştuk..Dedeleri oğluma hiç harçlık vermedi.Benimde çok sinirim bozuldu.Eşime göre ihtiyacı yok oğlumun kimsenin verdiği harçlığa.Ama önemli olan ihtiyacı olması değilki zaten.Bu benim bebeğimin ilk bayramıydı biraz düşünceli olmaları gerekirdi.Gerçekten çok kızdım..

Onun haricinde güzeldi ziyaretlere gittik..

bizimde babannemiz vermedi düşünemez zaten öyle şeyleri
ama biryere giderken en başta o yol alır ben eşime hiç söylemedim
çünki oda senin eşinle aynı şeyi söyleyecek biliyorum :1closedeyes:

bayram günü önce eşimin ailesine sonrada benim anneme gittik okadar..
zaten kıızm çok huysuzlandı herkes mıncıklamak istedi yüzü hiç gülmedi..
bize bayram işkenceye dönüştü yani...
bi annemde yarım saat rahatladı yavrum okdar diğer günler zaten evdeydik..
bayram harçlığı ise hiç görmedik ahh o eski bayramlar....
babam para verince hemen çatapat almaya giderdik :) ama şimdi ne o eski bayramlar nede babam yanımda :KK43:
neyse bu bayramda böyle geldi geçti...

bizim bayramımızda biraz yorucu geçti önce benim annemlere geldik bize yakın diye kahvaltımızı yapıp eşimin ananesine gittik orada toplanıyor o tayfa :) neyse oradan da eşimin sülalesini gezmeye çıktık tabi uyku zamanı falan geçti biraz yabancılık oldu huzursuzlandı uyuyamadı saf gibi gezdi yavrucum oratlıklarda o gün zor geçti anlıcanız ertesi günde acısını çıkardı tabi yorulmuş hep uyumak istedimirmirmirmir
harıçlık ta topladık :eek:

valla bize de para mara veren olmadı. eşimin ailesi bizdeydi. ama bişey görmedik. bebek diye sallamıyorlar galiba

ilk günü ilk önce kaynvalidemlere gittik ellerini öptük hemen annemlere geçtik dedem annemlerle aynı apartmanda olduğu için tüm akrabalar oraya geliyor bizde daha az gezmiş oluyoruz bende bu fırsatı kaçırmadım.akşama doğru ordan çıktık diğer akrabalara ve tanıdıklara gittik.
2.günü kayınvalidemlerdeydik tüm gün acayip sıkıcıydı akşam ordan çıkıp arkadaşımıza gittik ömercik orda uyudu geç dödük çok.
3.günü eşimin halasına uğradık yarım saat.hava kötü olduğu için evdeydik.
harçlık topladık.çok tuhaf bir duyguymuş ARTIK BıZDE KOCAMAN BıR AıLEYıZbunu bayramda daha iyi anladım....

bizde kendi ailem uzakta olduğu için bizim aileye gidemedik babaanneye büyük dedeye yani eşimin dedeidsine halalara falan gittik
1 ve 2. günü paso gezdik kaynanamın mahallesini bile gezdik
bizim harçlıklar çok boldu hem babaannemiz hem dedemiz hem büyük dedemiz verdi hatta kayınvalidemin komşuları bile verdi
çınarında şekerler çok hoşuna gitti
her gittiği yerden eline şeker tututşturdular sürekli oynası onlarla
ama herkez sevmek istedi o nedenle sıkıldı biraz

ben bayramda hastaydım ablama gitiim alanyaya o yüzden ama gitmeden üst katta oturan ev sahbime gittim o kadar o da harçlık falan vermedi ben aslında babasından beklemiştim kızına verir diye ama düşünemedi herhalde acaba ben mi çok duygusal düşünüyorum

bizde önce annemlere gittik.....aksama kadar oturduk..abim ablam v.s oraydılar.....aksam eşimin dayısına gittik...kayınvalidemler görümcemler hepsi yazlıga gittiler....oyüzden oralara gidemedik....
ehhh işte biraz harçlık topladık...dedesi...teyzesi...babası bide halası dün geldi o verdi diğer halasıda hediye almıs....okadar...
verende saolsun vermeyende :)))
ama ben kızıyorum harclık vermeyenlere parada değiliz sonucta...çocuk bu bayramlar cocuklar için..heleki bizim kuzularımızın ilk bayrmları..
daha nice mutlu huzurlu saglıklı bayramlara...kuzularımız ve kocalarımızla....

7-8 aylık bebekler ne anlar harçlıktan,bize de kimse vermedi,verselerdi de almazdım zaten,kızmın aklı erince versinler seneye,o zaman sevinir,şimdi nasılsa anlamıyor.

X