Bebek Beslenmesi bebeklerimizin uyku düzeni nasıl?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

chealnadle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2008
226
1
96
44
İstanbul
arkadaşlar ya uyumadan büyüyen bebek var mı???
kızımın ciddi uyku sorunu var :)....mesela dün sabah 07.00 de kalktı.11.00 gibi arabaya bindik....bir 30-40dkuyudu...sonra akşam 9 a kadar sadece 2 kere 15-20 dk kestirdi.......genelde böyleyiz....ya uyumadan büyünür mü???n'apcamı şaşırdım...sizlerde durum ne? NE YAPABİLİRİM??

Akşam uyumuyor mu canım?Çünkü benim kızım da gündüz en fazla 1-2 saat uyuyor.Bazen de gündüz hiç uyumuyor.Gece uykusu güzel ama.Toplamda 10-11 saat uyuyor.Aralarda uyanarak tabii.Bundan sonra daha da az uyuyacaklarmış.Alışmamız gerekiyor

bnmkide aynı edolina gibi.. toplamda 11 saat uyuyodur en fazla.. bazen dışarda gezmeye çıktıgımısda uyuyakalıoo 1-2 saat uyursa şanslıyım yada gündüz hiç uyumuyoo.. gece uykusuda düzensiz son günlerde.. çok uzun uyumuyo gibi.. bebekliğinden beri gündüz uykusu çok az. bi öle bi böle oluoo valla. bende baya endişeliydim bi ara ama napiyim huyu böyle heralde alıştım artık.

yeğenimden biliyorum gündüz en fazla 2 kere yarımşar saat uyuyor.
gece de12de uyuyup zırt pırt uyanarak kuş uykusu yapıyor.
doktor,1 yaşına kadar sabredeceksiniz,sonra biraz daha artar uykusudemişti ona.
hevesle bekliyorlar onlar da..
doğduğundan beri öyle..
sağlığı gelişimi cok iyi şükür,ama uyku yok :1no2:

yaa bizim hiç belli olmuyor ama genelde gündüz az uyuyor gece de 3 saatte bir falan kalkıyor
fakat yorulduğu zaman ( annem ve kız kardeşim bütün gün kucaklarından indirmeyip mıncıkladıkları zaman ) sabaha kadar uyuyor :))

bizimki de belli olmuyo bi gün aklım almıyo 2 saat araalıksız uyuyo bazende 5 dk da 1 uyanıyor gece 3 kez falan kalkıyoruz

benim oğlum bir hafta öncesine kadar geceleri geç yatardı yani sabah ezanında..
bir haftadır en geç gece 12de yatıyor yaklaşık 10saat uyuyor aralarda emmek için uyanıyor tabi..
ama gündüz hiç uyumuyor desem yeri,yarım saat uyutmak için uğraşıyom en fazla 10dakika uyuyor,benim avantajım 4yaşında ablası var onu çok izliyor kızımda onunla ilgileniyor zaman geçiyor,ama inadı tuttuğunda ablasını dahi gözü görmüyor onu adamdan bile saymıyor,beni istiyor hep yanında,dışarı çıktımızda otobüs ve taksileri hiç sevmiyor bas bas bağırıyor.arabada bagırmasın diye mama hazırlıyom onu veriyom obitince arabada şenlik başlıyor,bugün evimize yakın sağlık ocagına gittik pişikleri vardı ,evde herşeyi kullandım geçer gibi oluyodu ama geçmiyodu velhasıl doktor 2tane krem verdi onları sürdüm şimdilik ve doktor bezini değiştir dedi.yani demek istedim aslında sağlık ocağına giderken bebk arabasıyla gittik hiç ağlamdı pek sevdi.desenize heryere yürüyerek gitçez..

bizde ,aynı dertten muzdaribiz...
benim kelebeğimde gece 12 den önce uyumaz sabaha kadarda 3 sefer kalkar beslenme için
gündüz uykusu hak getire
ayakta sallandığı müddetçe yarımsaat zor uyur
hadi uyanık olsun da dursa yok valla sürekli kucakta al beni gezdir beni ....
diyeceğim bende büyük bir hevesle düzeleceği günleri bekliyorum ama umudumda kalmadı gibi bişey....

valla benim kızımda şimdi 4.5 aylık.ilk 1 ay dehsetti.gazı falan hiç bi problemi yoktu ama gündüz uyuyordu gece hiiiiiçççç uyumuyordu.ben artik uyuya kalıyordum.ama şimdi gündüzleri 2 saat anca uyuyor geceleri masallah uyuyor 10 yada 11 saat.aman gündüz uyumasında gece uyusun.insan gece uyuyamayınca cok bitkin oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…