Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göğüsten alındığı andaki kadar besleyici olmuyor. Ayrıca anne sütünün tadı ve kıvamı zamanla değişiyor. Sağıp sakladığınız sütü 1 ay sonra verirseniz, tadı bebeğe farklı geleceği için almayabiliyor. O zaman o sütü, daha sonraki aylarda kaşık mamalarına katıyoruz. Ziyan olmasına izin vermiyoruz. Anne sütünden yoğurt hatta kurabiye yapan hastalarım var.
Dr. ŞULE YAZGAN_Çocuk Doktoru
Dr. boyle yazmıs denemek lazım neden olmasınkı ama besleyıcı degerı pek yokmus sanırım
canlarım benim cadı kan damlasını içmiyor ya
sizler nasıl içiriyorsunuz,ben veriyorum o tükürüyor...
bende ferrosanol veriyordum içmedi santaferin tadı daha güzel kolay içiyor ama demir ilacını yemeklerden ya 2 saat önce yada 2 saat sonra aç verin yoksa emilimi azalıyor faydası olmaz...yemeklerine özellikle süte karıştırmayın süt ve süt ürünleriyle verilmiyor
bende bugun doktora goturdumSon 10 gündür kabızlık bizde de var (aslında kabızlık kuru top top yapmasıymış bizimki tembelliktenmiş) bizim doktor vitamin şurubu verdi şurubun yağlı olduğunu böylelikle bağırsaklarına da iyi geleceğini söyledi. demek ki sıcaklardan herkes aynı durumda sanırım...
canım ben şeftali püresi yapıyorum blenderla pütürü kalmıyor
senin bebişin ne kadarlık?
4 ay 20 günlük canım.. dün doktora götürdüm ek gıdaya başlama dedi sadece meyve suyu başla dedi.3 hafta sonra da ben işe başlıcam biberon almıyo.hep meme istiyo. severek içtiği mamayı şimdi istemiyo. bende memeden kesip sütümü sağıp biberonla vericem başka da çare yok sanırım.Alışması lazım..
kızlar kıskanıyorum ya benimki cırt cırt 7 kere felan yapıyo tahlillerinde bişey çıkmadı.ama çok yapıyo.
azıda sorun çoğuda
Canım ya bebeğin daha çok ufak her ne kadar sütünü sağsan da yine de memeden kesme en azından evde olduğun zamanlarda meme emer sen olmadığın zaman nasıl olsa alışacak bir şekilde biberondan içmeye zaten kısa bir süre sonra ek gıdalara geçeceksin