Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimsenin sorunu yok heralde çok şükür
bizim bu aralar 4-5 günde bir kaka yapma sorunumuz vardı
dr sıcaklardan dolayı normal oldugunu söyledi
eğer 5.gün de yapmazsa fitil verin dedi
canını hic sıkma bizdede aynı problem var.biz biberon mamasına 2 cay kasığı zeytinyağı koyuyoruz.ama has zeytinyaı olucak.bu mdesini yumusatıyo ve bebeiş rahatlıyo.sen bilirsin bi dene istersen
koalayım cok sancı cekıyor ozellıkle emerken cıkartmaya calısyor cıkartamıyor
senınkı nasıl duzene gırdı.
onceden her gun yparmıydı
canım ben ek gıdaya başladım o yüzden düzeldi galiba
meyve püresi yapıyorum ona öğlenleri neredeyse her gün püreyi yerken yapıyor
sen sadece anne sütü mü veriyorsun?
sadece anne sutu doktor sutun yetıyor dedı.
benımkı 4 bucuk aylık oldu
senın kı ne kadar
benımkıde 11 nısan kılosu 6 300 doktor ek gıdaya başlama dedısen neler verıyorsun
bir de yoğurt yapmayı öğretseniz süper olcak valla. normal paket sütemi mayalıyosunuz ölçüler ve püf noktaları ....
kızlar benim oğlum 2 eylülde 3 ayını doldurmuş olacak. Doğduğundan beri hep emer ve memede uyur sizce bu ilerisi için problem teşkil edermi bayramdan sonra çalışmaya başlayacağımdan nasıl olcak düşünmüyor değilim.
püreyi nasıl yapıyosunuz benim azcık pütürlü olsa kusuyo bişey veremiyorum ya.muz vereyim dedim az daha boğuluyodu çocuk burnundan gelid valla çok korktum. doktor sadece meyve suyu ver diyo ek gıda bi daha ki ay dedi ama boyuna göre de zayıfmış.6570 gr. boyu 66,5 cm.boyu standartın 3 cm üstündeymiş bu boya göre 8 kg olması gerekiyomuş. Ama hiç bişey yemiyor kiiiii ((
canım ben şeftali püresi yapıyorum blenderla pütürü kalmıyor
senin bebişin ne kadarlık?
eğer çalışmaya başlayacaksan başka türlü uyutmaya alıştırsan iyi olur çünkü başkası uyutamaz zor olur bizimkini şimdi hep babası uyutuyor yaklaşık 1 haftadır memed uyutmuyorum en fazla 10 dakika mızıldanıp uyuyor sen de böyle yapabilirsin hem seninki küçük yatağa yatır çok uykusu gelince orada uyusun küçükken çok ağlamıyorlar yatakta uyuyorlar ben öyle istiyorum ama bizimki yatağa koyunca çok ağlıyor diye sallıyor babası dizinde bir de EASY yöntemini uygula E:Eating(yemek)A:Activiting(Oyun)S:Sleeping(Uyku)Y:Your Time(Senin zamanın )
Yani emzirdikten sonra hemen uyutma biraz oyna onunla hem gazı da çıkar böylece sonra uyut tabi geceleri hariç gece emzirip uyutuyoruz