• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimizin sorunlarini burada paylaşalim ...

elif445

anne
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
4.654
6
116
Kütahya
EVET KIZLAR HEPİMİZİN HEMEN HEMEN AYNI SORUNLARI VAR BURADA PAYLAŞALIM Kİ HEPİMİZDE GÖRELİM ÖĞRENELİM...kaydirigubbakcemile4:lepi:

kimsenin sorunu yok heralde çok şükür
bizim bu aralar 4-5 günde bir kaka yapma sorunumuz vardı
dr sıcaklardan dolayı normal oldugunu söyledi
eğer 5.gün de yapmazsa fitil verin dedi

GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞALLAH DÜZELİR BENİM KIZMDA HERGÜN YAPIYORDU ARTIK 2 GÜNDE 1 YAPMAYA BAŞLADI ANLIYCAN BİZDE DE DEĞİŞİKLİLLER VAR ...senağlama

Benm kızım da bugünlerde biberon almayı reddediyor,biliyorum aç,görenler,zorlama aç değil diyor, neyse inadı geçince bir içişi var...Beşiğe koyup emzikle sakinleştirip biberonu ancak öyle verebiliyoruz bazen.Uykusu gelince acayip oluyor,çok huysuzlanıyor.

benım oglum gündüzlerı uykuya sırtüstü yatırdıgımda kolunu bacagını oynatmaktan uyanıverıyor bende yüzükoyun yatırmak zorunda kalıyorum öyle uyuyor rahatca ama ben vicdan azabı duyuyorum acaba cocuk rahat etmıyomu dıye yüzü falan acırmı dıye bide öyleyken kafasını cevırmeye basladı saga dönük yatırıyosam bi bakıyorum sola dönmüş korkuyorumda öyle yatırmaya kafayı vcevırırken cevıremezde bısey olur dıye

Ben kaşığa içeceği kadar damlayı koyup bir anda veriyorum.peşinden de hemen su veriyorum ama içim acıyor.tadı okadar kötükiii

benimki demirin tadına bayılıyor adaşı ya ondan heralde içirirken hiç zorlanmıyorum , kaka olayı bizde de sorun bugün 4. gün hala yapmadı ama bi sıkıntısı da yok gibi , bizde uyku sorunu var düzensiz gibi biraz sabah kah 7 de kah 8 de uyanıyor öyle olunca öylen uykuları da kayıyor falan filan bi de memede uyutmayı bırakıyorum şu aralar uyurken zorlanıyor ağlıyor uyuyacağı zaman sonra uyuyor sizinkiler de uyumadan önce ağlıyor mu merak ettim herkesin bebeğini öptüm uzaktan..

canlarım benim cadı kan damlasını içmiyor ya
sizler nasıl içiriyorsunuz,ben veriyorum o tükürüyor...

eger icirdigin ferro sanol sa tadı cok kotu ondandır benım kızda aynen tukuruyordu
doktorumuz ferrum la degıstırdı bunun tadı ıyı severek ıcıyor

benimki demirin tadına bayılıyor adaşı ya ondan heralde içirirken hiç zorlanmıyorum , kaka olayı bizde de sorun bugün 4. gün hala yapmadı ama bi sıkıntısı da yok gibi , bizde uyku sorunu var düzensiz gibi biraz sabah kah 7 de kah 8 de uyanıyor öyle olunca öylen uykuları da kayıyor falan filan bi de memede uyutmayı bırakıyorum şu aralar uyurken zorlanıyor ağlıyor uyuyacağı zaman sonra uyuyor sizinkiler de uyumadan önce ağlıyor mu merak ettim herkesin bebeğini öptüm uzaktan..

Canım benim kız da memede uyuyor bakalım ben nasıl bıraktıracağım geceleri de uyandığında meme emmeden uyumuyor bazen vermeyeyim diyorum ağlıyor ya da uykusu açılıyor kaka olyı bizde bu aralar sorun sanırım sıcaklardan çok su kaybettikleri için eskisi kadar sık kaka yapmıyorlar bol bol su içirmek lazım

benımkıde yapamıyor bende fıtıl verdım her gun yapan cocuk sımdı 3 -4 gun yapamıyor

benımkıde uykusu gelınce aglıyor 10 dakıka sonra uyuyorrr

benim kızım bugün 4.ayına girdi her zaman ağlar uyumadan önce uykudan uyanınca...bizim da kaka sorunumuz var 7 gün yapmadığı oluyor hatta 6-7 günde bir yapıyor sadece anne sütü alıyor ama yapmıyor...ben türk kahvesi günde bir fincan içiyorum ondan sanırım...doktor bugün bitkisel şurup verdi içirsem mi içirmesem mi kararsızım...gaz sorunumuz var nurse harveys ..sap simplex ...zinco neler neler denedim...ama ıhhhhböyle gidecek...çok sık uyanıyor tilki gibi uyuması kalkması bir...

kızlar benim oğlum 2 eylülde 3 ayını doldurmuş olacak. Doğduğundan beri hep emer ve memede uyur sizce bu ilerisi için problem teşkil edermi bayramdan sonra çalışmaya başlayacağımdan nasıl olcak düşünmüyor değilim.

Benim kızımda bugünlerde mamasını zor yiyor yani sıcaklar onuda etkiledi bitirmiyor hepsini açıkcası aklımda onda kalıyor doymadı mı doydu mu diye birde emzik sorunumuz var almıyor ya ben alsın istiyorum ama o almıyor of önceden aradada olsa cuk cuk emiyordu ama şimdi emmiyor neyse tek sorun emzik olsun:)) bu arada 3 cü ayını yaşıyor

benim kızım bugün 4.ayına girdi her zaman ağlar uyumadan önce uykudan uyanınca...bizim da kaka sorunumuz var 7 gün yapmadığı oluyor hatta 6-7 günde bir yapıyor sadece anne sütü alıyor ama yapmıyor...ben türk kahvesi günde bir fincan içiyorum ondan sanırım...doktor bugün bitkisel şurup verdi içirsem mi içirmesem mi kararsızım...gaz sorunumuz var nurse harveys ..sap simplex ...zinco neler neler denedim...ama ıhhhhböyle gidecek...çok sık uyanıyor tilki gibi uyuması kalkması bir...

benımkıde sadece anne sutu alıyor yapamıyor en son fıtılle yaptı cok huzursuz

7 gun kaka yapmıyor mu
benım doktorum 3 gunden sonra fıtıl verdı

Back