Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimsenin sorunu yok heralde çok şükür
bizim bu aralar 4-5 günde bir kaka yapma sorunumuz vardı
dr sıcaklardan dolayı normal oldugunu söyledi
eğer 5.gün de yapmazsa fitil verin dedi
Ben kaşığa içeceği kadar damlayı koyup bir anda veriyorum.peşinden de hemen su veriyorum ama içim acıyor.tadı okadar kötükiii
canlarım benim cadı kan damlasını içmiyor ya
sizler nasıl içiriyorsunuz,ben veriyorum o tükürüyor...
benimki demirin tadına bayılıyor adaşı ya ondan heralde içirirken hiç zorlanmıyorum , kaka olayı bizde de sorun bugün 4. gün hala yapmadı ama bi sıkıntısı da yok gibi , bizde uyku sorunu var düzensiz gibi biraz sabah kah 7 de kah 8 de uyanıyor öyle olunca öylen uykuları da kayıyor falan filan bi de memede uyutmayı bırakıyorum şu aralar uyurken zorlanıyor ağlıyor uyuyacağı zaman sonra uyuyor sizinkiler de uyumadan önce ağlıyor mu merak ettim herkesin bebeğini öptüm uzaktan..
kimsenin sorunu yok heralde çok şükür
bizim bu aralar 4-5 günde bir kaka yapma sorunumuz vardı
dr sıcaklardan dolayı normal oldugunu söyledi
eğer 5.gün de yapmazsa fitil verin dedi
benımkıde uykusu gelınce aglıyor 10 dakıka sonra uyuyorrrbenimki demirin tadına bayılıyor adaşı ya ondan heralde içirirken hiç zorlanmıyorum , kaka olayı bizde de sorun bugün 4. gün hala yapmadı ama bi sıkıntısı da yok gibi , bizde uyku sorunu var düzensiz gibi biraz sabah kah 7 de kah 8 de uyanıyor öyle olunca öylen uykuları da kayıyor falan filan bi de memede uyutmayı bırakıyorum şu aralar uyurken zorlanıyor ağlıyor uyuyacağı zaman sonra uyuyor sizinkiler de uyumadan önce ağlıyor mu merak ettim herkesin bebeğini öptüm uzaktan..
benim kızım bugün 4.ayına girdi her zaman ağlar uyumadan önce uykudan uyanınca...bizim da kaka sorunumuz var 7 gün yapmadığı oluyor hatta 6-7 günde bir yapıyor sadece anne sütü alıyor ama yapmıyor...ben türk kahvesi günde bir fincan içiyorum ondan sanırım...doktor bugün bitkisel şurup verdi içirsem mi içirmesem mi kararsızım...gaz sorunumuz var nurse harveys ..sap simplex ...zinco neler neler denedim...ama ıhhhhböyle gidecek...çok sık uyanıyor tilki gibi uyuması kalkması bir...
benımkıde sadece anne sutu alıyor yapamıyor en son fıtılle yaptı cok huzursuz
7 gun kaka yapmıyor mu
benım doktorum 3 gunden sonra fıtıl verdı