Benim bebeğim 10 aylık. Hızla yaramazlıklarına devam ediyor. Hergün bir vukuatımız oluyor nerdeyse:)) Emekliyor şu anda ve yetişebildiği bütün çekmeceleri boşaltıyor.Birkaç gün önce biz kahvaltı yaparken toz şekeri devirdi. 2 gün önce masada kucağımda otururken pilav tenceresine elini hızla daldırıp bir avuç pilavı yere attı. Bugün de yerde arabasıyla oynuyordu mutfağa sadece su almak için gittim, geldiğimde sehpaya gidip ayağa kalkmış, fincanda yarım kalan çayımı (Allahtan soğumuştu) koltuğa boşaltmış fincanı yalıyordu:)) 30 saniyede nasıl beceriyor anlamış değilim. Ha bir de dün koltuğun üzerinde yeni aldığım kıyafetin poşeti duruyordu. Yetişmesi çok zor biryerdeydi ama nasıl olduysa almış işte. Poşetin içindekileri yere atmış, fiş de içindeymiş bir geldim ki fişin yarısını yemiş yutmuş bile. Sanmayın ki yalnız bırakıyorum, 2 dakikalığına odadan ayrılsam hemen bir halt karıştırıyor:)) Eli o kadar çabuk ki:)) Gerçekten çok tehlikeli zamanları çok dikkat etmek lazım. Allah bütün bebişleri korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?