Bebeklerimizin Garip Huyları

Yeni bir şey var... Sanki her hafta yeni bir özelliği ortaya çıkıyor.
Geçen hafta gece altını değiştirirken, bana baktı; ellerini ağzına sokup güldü ve "kikkkkhhhhh" dedi.
Şimdi ne mi oluyor, artık sürekli birbirimize bakıp sırıtıyor ve "kiiikkkhhhhh" diyoruz.

Son düzenleme:
aa bu huy bızdede cıktı tukuruğuyle kıhhhhhh dıyo sureklı cok tatlı oluyor ama yaaa sureklı ole kıhhh kıhhh ne sekerler yaa

arkadaşlar ağlamasından sonra tekrar uyuduğunu banada herkes söledi defalarca bekledim geri dalmak yerine hepten uyanıyo...ayrıca beni emmeyi 3 aylıkken bıraktı oğlum şuan 18 aylık...karnınıda çok iyi doyuruyorum....18 aylık bebeğim 94 cm 14 kilo....gelişiminde hiç bir problemyok dedi dok....ayrılık korkusundan olabilir demişsiniz beşiği benim yatağımın yanında elimi tutarak uyuyo zaten:))))dok.lar bile anlayamadı oğlumun neden uyuyamadığını atarax falanda kullandık...tüm tahlilleri yapıldı hiç bişeyi yok hatta maşşallah çok sağlıklı dedi doktorlar....sabredin düzelir bir süre sonra dedi dünki doktor ama bu problem doğdu doğalı var...eşimde bende perişan haldeyiz...bi annem bi kayınvalidem bi kız kardeşim sağolsunlar sıksık gelmeye yardımcı olmaya çalışıyolar ama nereye kadar

Benimkisini uyurken ninni söylemmei istiyor ninni söylemeyi kesersem söyleyene dek vuruyor bana sonrada sırıtıyor birde canı kimi isterse o uyutuyor

Bana yine de ayrılık korkusu gibi geliyor, elini tutmak yetmiyor olabilir. Yatağa al demeyeceğim, alışırsa ayırmak zor olur. Onun yerine senin kokunun sindiği tişört gibi birşeyler koy bakalım yanına. Bir de önce denemediysen dene; uyurken başında bekle, uyandığında yüzünü görünce vereceği tepkiye göre değerlendirme yapmak lazım gelebilir. Şayet uyandığında ilk senin yüzünü görüp de ağlamıyorsa fikrimiz doğru olabilir.

bez değişirken sankı mutluluktan sesler cıkarmyabaşlıyor havalndrmk hoşlarna gdıor heralde

benimkide altını açınca yanadogru dönmeye çalışıyor altı baglanınca birşey yapmıyor bez agır geliyor heralde kızlar

Galiba aynı Ceydacımmm. Kız benim oğlum değil kızım olsaydı ceyda olacaktı adı; kısmet değilmiş.

bizim kızda uykusu gelince çok huzursuz oluyor kulaklarını ve saçlarını yoluyor...:44:
hışırtılı poşet seslerine bayılıyor ve hemen dikkat kesiliyor.
abisinin ona yaptığı her harekette gülücükler saçıyor...

belkı otekı kız oluroğlunun adı ne canım..

Kanamalarla ve düşük tehlikeleriyle dolu bir hamilelik ve zor bir doğum gerçekleştirdim. 3 gün sancım oldu, 4. gün doğurdum o da acil sezeryana aldılar. O yüzden ikinciyi düşünmüyorum. Oğluşumun adı murat canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…